Hyundai a pregatit o versiune sport pentru i30

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.02.2009
Hyundai i30 Sport este arma cu care coreenii incearca sa atraga de partea lor un public tanar. Versiunea ofera doar un nou pachet de design.

Pentru a atrage publicul tanar, Hyundai a pregatit o echipare sportiva pentru modelul compact i30, in variantele de caroserie hatchback si break. Desi numele sugereaza veleitati sportive, coreenii au ales sa modifice numai aspectul exterior fara a se atinge de gama de motorizari deja existente.

Pentru a individualiza exteriorul modelului, Hyundai a pregatit o vopsea alba Crystal White care contrasteaza perfect cu accesoriile din fibra de carbon sau finisaj negru.

Pachetul de design include proiectoare de ceata pe suport negru, o extensie discreta a spoilerului frontal, praguri laterale, o grila din fibra de carbon, un eleron montat pe acoperis, un deflector fals inglobat in spoilerul posterior si un set de evacuari cromate. Look-ul sportiv este completat de jante de 18 inch, din aliaj, cu finisaj Anthracite.

La interior, confortul pasagerilor va fi asigurat de scaunele, volanul si manerul schimbatorului imbracate in piele, sistemul de aer conditionat cu compartiment de racire, comenzile audio montate pe volan, conexiunile USB si iPod si geamurile electrice.

Ca variante de motorizare pentru versiunea Sport, Hyundai a ales unitatea pe benzina, de 1.6 litri si 126 de cai, in cazul hatchback-ului, si diesel-ul de 2.0 litri si 140 de cai, in cazul break-ului.

Pretul fixat de Hyundai pentru piata din Germania este destul de piperat: 20.990 de euro pentru varianta hatchback si 24.490 de euro pentru cea break.

via | CarScoop

Comentarii (4)

  • Marcel
    Este un kit de tunning pregatit de MS-design, nu un produs Hyundai
    Buna ziua,

    Din pacate in imagini este vorba de un kit de Tuning pregatit de Ms-Design:
    http://carscoop.blogspot.com/2007/06/hyundai-i30-sport-by-ms-design.html (un link tot de pe carscoop din 2007). Modelul prezentat apare si pe site-ul MS-Design. Pe net sunt mult mai multe surse care sa confirme ca este un kit MS Design.

    Intradevar, nu stiam pretul pana acum.
    0 0
  • kitt XR
    era de asteptat sa apara si p i30 kittul sport din fabrica, deoarece pe ceed kitt ul xr a aparut odata cu modelul
    0 0
  • arata naspa i30-ul ..nici nu se compara cu ceed-ul
    0 1
  • 26 06 2009
    unde pot face si eu de tuning la i30 va rog info la email emyemyemil@yahoo.com multumesc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru