Hyundai a prezentat Genesis Coupe

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 15.11.2007
In cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, coreenii de la Hyundai au prezentat conceptul Genesis Coupe.

Esential

300 CP vor fi disponibili din propulsorul V6 de 3.8 litri pregatit de Hyundai pentru Genesis Coupe.

Va prezentam in urma cu ceva timp primele schite oficiale care infatisau coupe-ul Genesis . Deschiderea Salonului Auto de la Los Angeles a prilejuit coreenilor de la Hyundai sa prezinte conceptul Genesis Coupe.

Prototipul pregatit de coreeni este al doilea model din gama Hyundai care beneficiaza de tractiune pe spate, dupa Genesis sedan. Genesis Coupe este pregatit pe aceeasi platforma ca si versiunea sedan.

Sub capota viitorului model de serie Genesis Coupe va fi pregatit un motor V6 de 3.8 litri care va beneficia de o putere de peste 300 de cai.

Conceptul expus la Los Angeles este proiectat cu capota din fibra de carbon si acoperis panoramic, pentru reducerea greutatii. Jantele de 20 inch, prevazute cu cate 5 spite, intregesc imaginea dinamica a conceptului coreean. Ampatamentul coupe-ului Hyundai masoara 2.820 mm.

Cele mai multe predictii sugereaza ca o versiune de productie a conceptului expus de Hyundai va putea aparea pe piata abia in 2009.

Sursa: Carscoop 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru