Hyundai a vandut doua milioane de Santa Fe

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.11.2009
Din 2000 si pana in prezent, Hyundai a vandut la nivel mondial doua milioane de unitati Santa Fe, dintre care 500.000 doar pe piata coreeana.

Faptul ca Hyundai a crescut foarte mult in vanzari din 2000 si pana in prezent se datoreaza in principal modelelor de succes, care au fost primite bine de public, poate si din motive financiare.

Un automobil care si-a adus o contributie importanta la cladirea renumelui capatat de Hyundai a fost SUV-ul Santa Fe, care, recent, a reusit sa bifeze doua milioane de exemplare vandute in intreaga lume. Dintre acestea, 500.000 s-au livrat numai pe piata coreeana, semn ca brandul este foarte bine privit acasa.

Santa Fe a debutat pentru prima data pe strazi in anul 2000, la mijlocul verii si a reusit sa atraga un public numeros chiar si in Romania. Sase ani mai tarziu, la Salonul de la Detroit, era prezentata cea de-a doua generatie a modelului. Ultimele retusuri au fost facute in toamna acestui an, cand SUV-ul coreean a primit si un binemeritat facelift la Salonul de la Frankfurt.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru