Hyundai Genesis facelift - primele teasere oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.11.2011
Hyundai anunţă faceliftul actualului Genesis cu două teasere publicate astăzi. Modelul va primi linii mai agressive, inspirate de Veloster.

După imaginea care trăda modificările aduse de un facelift actualului Hyundai Genesis, constructorul coreean a decis să publice două teasere ale coupe-ului de succes. Aşteptat să-şi facă apariţia în cadrul Salonului Auto de la Detroit, la începutul lui 2012, Genesis facelift trădează liniile blocurilor optice frontale şi posterioare, intens modificate de designeri pentru a se alinia filosofiei grupului.

Pe lângă noile faruri, partea frontală primeşte şi noua grilă hexagonală, specifică mărcii, precum şi luminile LED diurne. Influenţele fratelui mai mic Veloster sunt vizibile şi nu fac decât să amplifice aspectul agresiv al coupe-ului.

Momentan nu există informaţii oficiale despre ceea ce am putea găsi sub capotă, însă este foarte probabil să întâlnim un V6 de 3.8 litri şi 333 de cai putere, care ar plasa sportiva coreeană în acelaşi segment cu Nissan 370Z şi Infiniti G37. Nu va lipsi nici motorul de 2.0 litri, cu patru cilindri, alături de care Genesis este disponibil în prezent şi în România.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • hyundai nu e de nasul nissan
    sa nu glumim. cu infiniti g37 aka skyline nu are nici macar o sansa teoretica sa discute. masina aia e atat de sus si departe incat e pur si simplu nesimtire sa poti sa compari hyundai.

    am avut si genesis coupe 2.0 pe mana si infiniti g37. lasand diferenta de putere, nici restul nu are ce sa se compare.
    intr-adevar, au lucrat mult la hyundai dar realitatea il pune cu altii.
    ah ca hyundai viseaza la cai verzi pe pereti si ca isi compara produsele cu ce le vrea muschiu nu ionseamna si realitatea.
    la veloster am avut ocazia sa vad "lucratura" de 2 bani la volanul de piele, o bucata stand departata suficient, un luft nesimtit pt ca nu era piesa contruita corect.
    are touch screen. yay. are camera pt marsharierre yay.
    zau asa. trucuri ieftine
    5 4
  • hyundai
    "nu e de nasul lu nissan" ca zici tu marele expert
    habar n-ai ce vorbesti
    mori de invidie........................
    3 4
  • daca te pretinzi un simplu admirator auto, nu mai mult, deja trebuie sa stii din start ca nu exista comparatie intre un infiniti si un hyundai.Ok am vazut ca hyundai vine tare din urma, nu mai sunt ce au fost...dar deabia acum bat la usile claselor serioase, mai au mult pana departe...
    3 1
  • firme serioase sunt cele care ne papa baniiiii? - decizie proasta
    infiniti =nissan - la pret mic super proaste cu foarte multe probleme
    deci de unde concluzia ca sunt bune ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru