Hyundai HED-5, concept eco pentru Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 11.02.2008
Hyundai va lansa la Geneva prototipul HED-5, din acesta urmand sa se nasca un viitor monovolum de clasa al coreenilor.

Esential

29% este procentul scaderii emisiilor poluante in cazul HED-5 comparativ cu aceeasi motorizare de pe modelele de serie.

Una dintre cele mai importante aparitii Hyundai la Geneva va fi reprezentata de conceptul HED-5, un monovolum cu cinci locuri care promite foarte multe din punctul de vedere al emisiilor poluante si al consumului. Dezvoltat in colaborare cu parteneri Hyundai cu nume in industria mondiala, cum sunt Recaro, Bayer si LG, HED-5 va prezenta o suita de inovatii de impact care vor scadea emisiile de dioxid de carbon cu 29%, element combinat in acelasi timp cu un consum redus.

Conform comunicatului oficial Hyundai, aceste elemente nu vor duce si la o scadere a performantelor, desi nu stim inca care sunt cifrele acceleratiei sau cele ale vitezei maxime. Desi vorbim de un concept in adevaratul sens al cuvantului, Hyundai spune ca HED-5 va veni cu un design extrem de apropiat de cel al unui viitor monovolum de serie.

Pe langa HED-5, standul Hyundai va gazdui de asemenea versiunea 2008 a mini-MPV-ului Matrix dar si versiuni Eco_Dynamic ale actualelor modele din gama constructorului corean.

Via | Hyundai

Taguri: HED-5, Hyundai, Matrix

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru