Hyundai Hexa Space - conceptul unui monovolum de 8 locuri

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.01.2012
Prezent la Salonul Auto de la New Delhi, Hyundai a decis să dezvăluie conceptul Hexa Space, un monovolum cu opt locuri, orientat către familiile cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani.

Esential

4300 mm măsoară în lungime noul Hyundai Hexa Space.

Hyundai a dezvăluit astăzi un concept proaspăt în cadrul Salonului Auto de la New Delhi. Botezat Hexa Space în termeni generali şi HND-7 în interiorul companiei, conceptul revoluţionează folosirea spaţiului interior şi garantează transportul a 8 pasageri.

Limbajul de design Fluidic Sculpture, caracteristic modelelor sale, a fost preluat şi de noul concept, care adoptă grila hexagonală şi o aplică apoi chiar şi scaunelor pentru a câştiga cât mai mult spaţiu în habitaclu. De entertainmentul celor 8 pasageri se va ocupa sistemul multimedia, echipat cu un ecran tactil, o funcţie de schimbare a treptelor de viteză pe buton şi un purificator de aer.

Orientat către familiile cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani din oraşele aglomerate, Hexa Space promite o mulţime de posibilităţi de configurare a scaunelor. Fiecare rând poate fi rabatat complet sau doar parţial, în funcţie de nevoile de încărcare. Accesul este uşurat de uşile glisante.

Conceptul măsoară 4300 mm lungime, 1820 mm lăţime şi 1647 mm înălţime, adică suficient pentru a garanta spaţiu la nivelul capului.

Ampatamentul de 2750 de mm asigură şi el suficient spaţiu pentru picioare. Roţile de 19 inch sunt atrenate de resursele unui motor Kappa de 1.2 litri GDI turbo, conectat la o transmisie automată cu şase rapoarte.

via | automedia

Comentarii (7)

  • Marian
    Fain arata, dar nu stiu de ce ma duce cu gandul la Volvo cand vad pozele
    0 3
  • @Marian: Continuare
    ...sau la conceptul Mercedes BlueZero Concept!
    0 1
  • Anonim
    Partea frontala seamana izbitor cu cea a Mercedes-ului ML. Au ramas desingerii de la Honda in pana de idei?
    0 2
  • @Anonim
    Hyundai, nu Honda!
    0 0
  • *****
    arata bine asa ....daca se adreseaza persoanele intre 30-40 ani pai nu trebuie 8 locuri e super cu 5 sau 7
    0 0
  • Florin
    Hyundai Getz !
    Matrix-ul este prea patratos si parca neterminat !!
    0 0
  • Prince Mohamed
    este frumos Mpv-ul Coreean prototip '' dar am aflat recent citind pe alte saituri auto din Europa ca: o versiune de fabricatie va sosi in 2021 [2 ani mai tarziu]
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru