Hyundai i-oniq - conceptul care indică viitorul design al coreenilor

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.12.2011
Hyundai a prezentat un teaser al viitorului i-oniq, un concept menit să anticipeze viitoarea filosofie de design a coreenilor pentru următorii ani.

Hyundai se află într-o continuă evoluţie, încercând să-şi îmbunătăţească produsele. Coreenii se pregătesc acum de o reinterpretare a limbajului de design cu un concept nou, botezat i-oniq, al cărui teaser a fost deja publicat. Conceptul are rolul de a îngloba toate modificările estetice pe care le vom vedea pe viitoarele modele Hyundai şi are în vedere preferinţele unui public larg. Proiectul a fost dezvoltat în totalitate de departamentul de cercetare şi dezvoltare deschis de Hyundai în Russelsheim.

Thomas Burkle, şeful de design al diviziei europene Hyundai, a declarat: "Două linii puternic arcuite definesc silueta noului i-oniq şi creează un contrast plăcut între caracterul agresiv şi aspectul muscular."

Premiera mondială a conceptului i-oniq va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, programat la începutul lui 2012, în luna martie.

via | newspress

Comentarii (11)

  • ce seamana schitele astea cu ce fac infiniti si lexus...
    mda, copy-paste la greu, continuand trendul actual.
    dar macar, cand vei zice "asiatice" sa stii ca e coreean, ca e japonez, tot seamana
    chinezii sunt intr-o categorie aparte, copiind totul de peste tot
    3 9
  • wow..........
    mi se pare mie sau seamana cu Citroen SM din 70''
    2 5
  • esti prost de bubui
    dupa cum vezi, nu cinezii tai au desenat conceptul, ci centrul Hyundai din Russelsheim. daca faceau copy paste, era deajuns o garsoniera intr un bloc din beijing.
    dar la mintea ta ingusta cat un ipad, te poti astepta oricand de la aberatii din astea.
    11 1
  • copy / paste
    Asta e taletul asiaticilor (si japonezii tot asa au inceput) ... au copiat de la cei mai buni ...
    Vezi ce face si Samsung in telefoane mobile + tablete de ex.
    0 10
  • Russelsheim
    s-au dus la Russelsheim ..ca sa poata sa se inspire mai usor de la Opel / GM

    Linia actuala mi se pare f. mult inspirata de la Ford. Oricum se pare ca le merge (am scris mai sus si se Samsung) cu aceasta politica..si vor ajunge sus (deja au ajuns).
    0 6
  • *****
    BRAVO HYUNDAY.......Felicitari Thomas Burkle .....@c.p omule uitate deunde a plecat si ce portofoliu are Thomas Burkle şeful de design al diviziei europene Hyundai
    7 1
  • Hondatu
    =)) =))=))
    Noi motive de invidie pt honda.
    5 0
  • Alex Radoi
    @tzenu_bmw
    Omule, ai crescut in ochii mei :). Chiar seamana foarte mult cu SM-ul. Dar nah, ce sa stie "plebea"? Ei dau negative... Ce-o fi ala SM, oare? Nimic, doar o cazatura de Citroen. Ma rog, ca avea faruri adaptive in anii '70, suspensie hidraulica si un amarat de V8 de provenienta Maserati, astea sunt detalii care conteaza mai putin... Ce daca are si Jay Leno una in garaj? Ce stie americanu' ala prost despre masini? :)))
    2 1
  • URATA!
    Nu am cuvinte... Zic ca nu se inspira deloc de la Opel...
    0 2
  • Catalin
    in fond, pentru ce v-ati luat la cearta ?
    pentru nishte tushe de design ? pentru nishte lumini si umbre ? pentru un teaser ? luati o tigara, iesiti la aer curat !
    3 0
  • Marian
    Pusera astia o poza cu Ionica imbracata sumar in semiumbra si toti se luara la cearta: ca seamana cu Florica, aia are fundu' mai mare, ca aia e mai dotata...cand toate e la fel niste ....fiare.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru