Hyundai ix45 - primele imagini neoficiale

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 26.01.2012
Succesorul lui Hyundai Santa Fe, ix45, se pregăteşte de debutul de la Salonul Auto de la New York din luna aprilie. Până atunci, aspectul modelului a fost deconspirat de două imagini publicate pe internet.

Hyundai a pregătit un înlocuitor pentru bătrânul Santa Fe, iar fanii mărcii au publicat două imagini ale acestui vehicul pe internet. Modelul va debuta la Salonul Auto de la New York, iar lansarea comercială va avea loc în cea de-a doua parte acestui an. Pe piaţa din Statele Unite ale Americii, modelul din imagini va fi vândut sub numele Santa Fe, în timp ce Europa şi celelalte pieţe pe care activează Hyundai îl vor cunoaşte sub numele de ix45.

Noul Hyundai ix45 prezintă un limbaj de design cu care suntem deja familiarizaţi, numit Fluidic Sculpture. Acesta a debutat pe ix35, fratele său mai mic în ceea ce priveşte dimensiunile, dar nu şi în ceea ce priveşte vârsta. Cele două imagini publicate pe internet ne arată o parte din faţa acestui model, alături de posterioru lsău. Aspectul exterior este interesant, aducând linii proaspete în gama constructorului sud-coreean.

Partea frontală a lui ix45 prezintă o grilă faţă cu aspect cromat şi cu o formă hexagonală.

În timp ce forma grilei se integrează de minune în gama Hyundai, aspectul masiv al acestei grile aminteşte de SUV-urile americane. Posteriorul noului ix45 prezintă o formă care sugerează prezenţa unui rând suplimentar de scaune, permiţând transportul a şapte pasageri, la fel ca fratele mai mare, ix55.

Via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • po
    pre cromat si prea ...kuga,da' na fiecare cu strategia lui
    3 7
  • radu cel frumos
    noul ix45
    am avut un santa fe diesel pe care l-am vandut in 2011... si acuma plang dupa el....super masina- foarte corecta, decenta ca pret si intretinere, si mai ales foarte fiabila.... din ce pot vedea pozele cu urmasul ...arata super, daca si pretul va fi unul corect....m-au castigat ca si client
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru