Hyundai oferă garanţie de 5 ani, transferabilă, pentru toată gama

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 14.01.2011
Hyundai Auto România a anunţat astăzi introducerea pe piaţa autohtonă a unei garanţii transferabile, de cinci ani, pentru toate modelele din gama sa.

Noul an aduce veşti bune pentru viitorii clienţi Hyundai. Importatorul oficial al brandului coreean pe piaţa din România a anunţat astăzi, oficial, că va introduce începând cu 15 ianuarie garanţia transferabilă în limita a cinci ani de utilizare pentru întreaga sa gamă. Decizia aliniază serviciile post-vânzare Hyundai la cinci ani garanţie.

Hyundai Auto România a prezentat anul trecut, odată cu introducerea pe piaţă a modelului ix35, unul dintre cele mai competitive pachete de servicii post-vânzare de pe piaţa autohtonă: 5 Year Triple Care, care vine cu cinci ani garanţie internaţională, transferabilă şi fără limită de kilometri, cinci ani de revizii gratuite şi cinci ani de asistenţă rutieră cu acoperire europeană.

Succesul pachetului a făcut ca acesta să fie introdus şi pe noile i30 facelit şi ix20. Începutul acestui an a adus însă garanţia transferabilă în toată gama constructorului coreean.

Aşadar, începând cu 15 ianuarie, modelele ix20, ix35, i30 facelift vor beneficia de 5 Year Triple Care sau de sistemul cu trei ani garanţie standard, la care se adaugă alţi doi de garanţie extinsă, în limita a 100.000 de kilometri.

Decizia publicată astăzi nu se aplică retroactiv vehiculelor vândute înainte de 15 ianuarie 2011.

Dragoş Mădălina, director executiv al Hyundai Auto România, a declarat că "noile condiţii de garanţie vin în sprijinul clienţilor prin creşterea valorii reziduale a autovehiculului, odată cu creşterea garanţiei transferabile. Esenţa acestei acţiuni stă în furnizarea unor servicii realmente utile clienţilor noştri, care să maximizeze beneficiile de utilizare a modelelor Hyundai."

via | Hyundai

Comentarii (9)

  • dar din moment ce aceasta garantie nu este "standard" ... inseamna ca trebuie sa platesti in plus la cumparare nu ?
    3 1
  • BaditzaEx
    f bine arata modelul asta
    ce model e?
    0 4
  • @ BaditzaEx
    E Veloster. Vezi stirea de marti.
    2 2
  • NU CUMPARATI HYUNDAI!!! cine ma crede vreun nebun, sa intre pe forum la Hyundai, sa vedeti ce probleme au, asta ca sa nu scriu eu pagini intregi aici.
    4 3
  • Bozzo, ar trebui sa stii ca toate marcile au probleme , nu numai Hyundai. In general o marca se judeca dupa procentul de masini care ajung in service, nu dupa numarul absolut al masinilor cu probleme.

    Ar trebui sa fie destul de clar ca pe "Internet" apar oamenii cu probleme . . . ala care nu are nici o treaba cu masina nu are ce cauta acolo ... doar ca sa spuna "wow ce bine merge masina mea"

    Fratele meu detine un Accent din 2007 ... ulei&filtre pana acum ;) ... deci, sunt si cazuri fericite, probabil unul dintre cei peste 90% dintre posesorii de Hyundai care nu au probleme in primii 5-6ani ;)
    3 1
  • pt unkle
    garantia hyundai este gratuita
    0 2
  • ce inseamna garantie transferabila ?
    0 0
  • Marian
    @AdrianosFidi
    Garantie transferabila inseamna ca in interval de 5 ani daca masina isi schimba proprietarul masina ramane in garantie.
    Ce nu inteleg eu e treaba cu "cinci ani de revizii gratuite". Ce anume e gratuit?
    0 0
  • hyundai
    Nimic nu-i gratuit in lumea asta decit ca este o smecherie de luat banii in timp a posesorilor de masini . De fapt toate firmele de masini iti schimba uleiul filtrele si curelele de-ti rupe buzunarele nu-ti i-a banii pe manopera dar te f..te la piese , asa este cand a-i masina ,poate este mai bine fara.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru