Hyundai planuieste sa introduca 10 modele noi in urmatorii doi ani

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 13.02.2010
Producatorul sud-coreean va inlocui aproape toate modelele sale de pe piata pana in 2013.

Presedintele Hyundai Europa, Han Chang Kyun, prezent la lansarea lui ix35 din Italia, a declarat ca producator coreean va lansa pana in 2012 "10 modele noi si derivate ale acestora, incepand cu noul ix35 ". In afara de ix35, noua gama va include trei masini in segmente in care Hyundai nu e prezent deocamdata, trei noi versiuni ale modelelor actuale si trei facelift-uri radicale.

Foarte interesanta este perspectiva unui coupe bazat pe i30 care va avea un design inspirat de conceptul Veloster din 2007. Acesta va avea un motor de 1.6 litri cu aspiratie normala sau cu turbina si va fi un concurent direct pentru Mini Clubman, declara managerul Hyundai Marea Britanie, Tony Whitehorn.

La sfarsitul anului coreenii vor lansa un monovolum de clasa mica care sa concureze cu Renault Modus sau Nissan Note. Rivalul lui Mondeo, numit i40, va fi lansat in 2011 iar anul 2012 va aduce inlocuitorul lui Santa Fe, ix45. Febra noilor modele se va incheia la sfarsitul lui 2012, odata cu lansarea unui monovolum cu sapte locuri, care sa concureze cu Ford S-Max si Opel Zafira.

via | just-auto.com (inreg.)

Taguri: Hyundai, Santa Fe, i10, i30, i40, ix35

Comentarii (8)

  • :)
    Numai sa nu fie multe si proaste calitativ...
    7 2
  • @Snatch
    Hyundai au avansat in ultimi ani si stai linistit ca nu sunt multe si proaste calitativ. Hyundai nu e marca premium ,deci sunt ieftine si ofera o calitate medie. Vrei multe si proaste....uita-te In China.

    http://newsocietyneeded.webs.com

    P.S. Posed Hyundai Accent si stiu ce vorbesc. O masina medie calitativ la un pret "mic". (10.800 Euro varianta 2008, Full Option_
    Baietii de la Hyundai s-au pus pe treaba,in caz ca nu ai observat.


    Dublu airbag,full-electric,
    4 7
  • A avansat*
    3 1
  • Posezi Hyundai Accent? Nu cred ca ai New Accent (din 2006 incoace) altfel nu ai vorbi asa. Eu am un New Accent. Il am de aproape 4 ani si pot sa iti spun ca desi nu e o masina execrabila, nu e nici macar de calitate medie. Masina are atatea defecte de design incat orice ii faci nu ai cum sa remediezi problemele si e vorba de probleme tehnice, nu fantezii. Amortizoare care tin 25K-30k km daca ai noroc, servodirectie care moare, etc, etc.. Intra pe www.hyundaiclub.ro si o sa vezi cum sta treaba.

    A, si sa nu uit de service-urile Hyundai din Romania unde o revizie de Accent 1.5 CRDi Diesel poate sa coste si 1400-1500 RON.

    Numai bine.
    4 3
  • A, si pentru curiosi, amortizoare pentru New Accent nu se gasesc decat originale, adica cele Hyundai, care costa ENORM si sunt foarte proaste, in rest nimeni nu face amortizoare pentru masina asta. Caut de 2 ani, trmit mailuri, pun intrebari, etc. NICI un producator renumti nu face amoritzoare pentru masina asta.
    4 3
  • @v
    Da e NOUL ACCENT cumparat din 2008,18.000 km facuti (2 revizii de 250/450 lei la 7500km-15.000km) singura problema e consumul care ma rupe (10%intern si 6%extern in regim normal). Nu am problemele pe care le ai tu.

    Nu inteleg cum ai probleme ? eu la munca am un Hyundai Accent generatia anterioara cu 1.5 Crdi 12v 77KW. 180.000 km si in afara de revizii s-au schimbat placutele de frana si cheile (3 s-au rupt in contact,material prost) un parbriz (accident......gaina kamikaze la 100km/h) si anvelopele. Acuma eu vad 3 posibile cauze:
    - Drumuri proaste
    - Stil de condus aiurea
    - Masina cu probleme
    Ori una...ori doua...ori toate 3 au dus la problemele de care zici tu.

    Eu ma duc la Tiriac Auto pentru revizii,incearca acolo poate ai noroc.
    Salut
    3 2
  • @v
    "Masina are atatea defecte de design incat orice ii faci nu ai cum sa remediezi problemele si e vorba de probleme tehnice, nu fantezii"

    Nu am inteles,deci ori design ori probleme tehnice ? Care dintre ele este ?

    Si apropo Noul Accent ( http://www.automarket.ro/masini-noi/hyundai/accent-276/ ) a aparut in tara in 2008, daca tu il ai din 2006 cred ca este varianta mai patratoasa. Cea anterioara de care am eu la munca.
    3 3
  • COREEA
    PROASE RAU
    NU SE MERITA COREEANA NICI SUVURI ,SCUMPE LA REVIZII. i-AU DAT AFARA JAPONEZII ,ACUM SI CHINEZII,URMEAZA CAT DE CURIND AMERICANII ,POATE IN VREO 5ANI SI EUROPENII. CHESTIA ESTE CAND TE DUCI SI LE CUMPERII O MASINA ESTI CEL MAI BUN CAND TE DUCI CU CU O PROBLEMA (mai bine sa nu ai)ESTI DUMANUL LOR IAR DEALERII TE MINTE TE ABURESTE NU TINE CONT CA ACEST LUCRU II VA AFECTA PE VIITOR .HYUNDAI LA PRETENTII SI PRET ESTE PESTE TOYOTA DAR LA CALITATE SI SERVICII SUB DACIA LOGAN
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru