Hyundai prezintă Curb, un viitor rival pentru Nissan Juke

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.01.2011
Hyundai va dezvălui la Salonul de la Detroit un concept botezat Curb. Creaţia adoptă linii complet noi şi promite să se bată cu actualul Nissan Juke.

Interesul Hyundai pentru Salonul Auto de la Detroit se pare că depăşeşte speculaţiile iniţiale. Constructorul coreean va expune în cadrul salonului american, pe lângă deja anunţatul coupe Veloster, şi un concept inedit, botezat Curb.

Informaţia este confirmată oficial de primele teasere ale prototipului, care trădează profilul acestuia şi detaliile interiorului futurist.

Noul Curb se vrea a fi un crossover de dimensiuni medii, capabil să se lupte de la egal la egal cu actualul Nissan Juke, model care a făcut deja vâlvă în Europa şi în Statele Unite. Designerii brandului coreean au fost conştienţi de carisma rivalului japonez, drept pentru care au croit o serie de linii neobişnuite pentru modelele Hyundai.

Curb adoptă un design musculos, cu o suprafaţă vitrată destul de redusă, cu montanţi anteriori înlinaţi foarte mult şi cu pasaje ale roţilor generoase. Mai multe informaţii vor fi dezvăluite odată cu lansarea live a modelului la Detroit. Tot atunci, Hyundai va face publice şi intenţiile sale de a produce în serie noul Curb.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • BaditzaEx
    pare sa-l copieze Grav pe Juke
    dar daca vine cu niste motorizari mai interesante...oricum Hyundai-Kia au devenit niste competitori seriosi pe pta din Europa si banuiesc ca si pe cea din SUA
    7 5
  • @BaditzaEx
    Nu poti deveni competitor serios insusindu-ti ideile altora... au copiat ei si fordul... asta ca sa nu ne intoarcem mai mult in timp... Hyundai-Kia are interesul sa produca masini pe banda rulanta, masini de masa; nu creaza masini din pasiune pentru automobile, ci pentru cifre seci de vanzari.

    Ce spune Hyundai-kia?? "De ce sa nu furi ceva care prinde la public pentru nu fi nevoit sa cheltui mult pe cercetare si brainstorming? Apoi investesti in momeli pentru prosti gen 'garantie 199 de ani' si preturi de dumping"
    Au avut profesori buni. Ar trebui sa le pupe picioarele la fratii lor chinezi
    11 4
  • ideea asta e o noua nisa
    daca se dovedeste de succes hyundai-kia nu vor fi singurii ce vor copia

    dupa concept vor mai avea la dispozitie 2-3 ani sa ia pulsul pietei. Daca aceasta (piata) se va dovedi receptiva la concetul de tip Juke atunci isi materializa conceptul intr-un model de serie si vor intra pe un drum deja facut. Daca nu, conceptul va ramane un simplu concept si nimeni nu se va supara
    2 2
  • Macar asta nu e asa de scarbos ...ca Juke
    2 9
  • scarboasa e prostia unora ca tine
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru