Hyundai Santa Fe, imagini noi cu noua generaţie

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 21.03.2012
Hyundai a prezentat imagini noi ale versiunii de serie a noului Santa Fe. Acesta este noul reprezentant al filozofiei Fluidic Sculpture şi se va numi ix45 pe piaţa din Europa.

Hyundai Santa Fe va fi cunoscut de acum înainte sub numele de ix45, noua generaţie a modelului urmând să debuteze la Salonul Auto de la New York din aprilie. În timp ce denumirea Santa Fe rămâne doar pentru piaţa din SUA, europenii vor cunoaşte acest model sub denumirea de ix45, conform noii filozofie a mărcii sud-coreene. Designerii Hyundai s-au concentrat pe evoluţia filozofiei Fluidic Sculpture şi trăsăturile ideale ale noului ix45 erau agresivitatea şi puterea. Modelul este echipat şi cu blocuri optice cu LED-uri în standard, iar unele versiuni vor avea jante din aliaj uşor cu o dimensiune de 19 inch.

Potrivit primelor informaţii, Hyundai va oferi şi o motorizare 2.0 turbo care va dezvolta 278 CP. Ne aşteptăm ca modelul să fie oferit şi în compania unei game de motorizări diesel. Cel mai probabil, unităţile diesel vor avea o cilindree de 2.0 litri şi vor dezvolta în jur de 180 CP. Modelul ar putea fi oferit atât în versiuni cu transmisie manuală, cât şi în versiuni cu transmisie automată, după cum au procedat cei de la Hyundai şi cu ix35.

Debutul comercial al noului Hyunda ix45 ar putea avea loc în ultimul sfert al anului curent. Modelul este aşteptat în versiunea de serie la Salonul Auto de la Paris.

Constructorul din Coreea de Sud va publica informaţii noi despre acest model odată cu lansarea de la Salonul Auto de la New York.

Via | WorldCarFans | Hyundai

Comentarii (4)

  • @
    Acuma deja si koreenii merg pe acelasi design de la modelul ce concureaza cu matiz, pana la cel care concureaza cu Q7... credeam ca doar europenii fac asa. Sunt de parere ca ar fi nevoie de mai multi designeri.
    15 11
  • frantz
    Alo Scorpioane, esti treaz bai baiete !?!?!
    Bangladesh relax, take a life, get a job, maybe a bigger car...
    3 8
  • Alo frantz are you living on this planet ?
    Banladesh e low cost.. si fabrica designeri care fac masini gen tata mototrs. Conceptele se fac pe batranul continent (pt cei care nu stie EUROPA) cei de acolo doar traduc datele. Am cunostinte de acest gen de strategie. Oricum masina arata bine ... sa vedem cum va fi la interior.
    3 3
  • AndreiRN
    Hyundai
    O masina de exceptie si o marca extrem de serioasa cand e vb de calitate si satisfactia clientului si asta se reflecta in 97% care isi cumpara si a doua oara un Hyundai.
    Mare parte din designuri pt majoritatea firmelor internationale provine din California.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru