Hyundai si Prada fac o editie speciala Genesis sedan

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 12.11.2008
Hyundai va colabora cu celebra casa de moda Prada pentru realizarea unei editii speciale a modelului Genesis.

In ciuda crizei economice mondiale, Hyundai continua sa investeasca in imaginea sa. Eforturile coreenilor au menirea de a clasa noul model Genesis ca un produs destinat segmentului de piata al autovehiculelor premium.

Hyundai va colabora cu celebra casa de moda Prada pentru a dezvolta o editie speciala a modelului Genesis sedan. Un exemplar al muncii comune Hyundai-Prada va fi expus la Salonul Auto de la Seul, programat anul viitor, iar alte doua exemplare vor fi scoase la licitatie in cadrul evenimentului Prada Transformer.

Echipa de design de la Prada va lucra cu inginerii marcii Hyundai pentru realizarea acestei editii speciale. „Ne-am construit un nume in ceea ce priveste calitatea, iar acum ne concentram asupra imaginii noastre. Suntem foarte fericiti ca Prada, unul dintre brandurile de lux cele mai mari, a ales sa-si exprime forta creativa asupra produselor noastre”, a declarat James Choi, director de vanzari la Hyundai.

Nu este prima data cand un producator auto colaboreaza cu un brand celebru din lumea modei, Lamborghini a lucrat cu Versace, Bugatti cu Hermes iar Aston Martin cu Kilgour.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru