Comentarii (6)

  • super
    Sa mearga inginerii de la GM cu masinile astea, de fapt nu sunt chiar masini, sunt niste chestii...
    4 3
  • NeoGalaxy
    Cu niste strazi au autostrazi cu benzi magnetice, care pot selecta automat banda pe care se deplaseaza masinile, cu un management bestial de destept al benzilor si mai ales un control al acelor benzi, se poate ca viitorul viitoarelor stazi sa arate foarte foarte luminos :) Cel putin oras ar rezolva orice fel de aglomeratie dar la drum lung ar reduce mult accidentele si mai ales distrugerile cauzate de aceste accidente.
    5 0
  • abc_e?
    Concept
    EN-V ... placerea de a conduce :))

    parca suna mai bine motorina ecologica sau hidrogenul, daca mai aud ca si masina face ca robotul de bucatarie sau ca aspiratorul apoi chiar ca nu o sa mai existe pasiune pentru automobile
    0 3
  • ce sa mai ........
    astea nu sunt decat dulapuri pe roti.......
    io ma gandeam ca in 'viitor' vom vedea masini zburatoare ca si in filmu 'the fifth element' care chiar arata cool........sau ce cel putin ca un audi RSQ si altele.
    design-erii erei noastre cred ca tot ce se poate desena pe hartie vor putea face parte din viata noastra de zi cu zi...
    masinile de genu asta (dulapuri) pana si nissan pivo ma dezgusta
    3 5
  • ce stie taranu' ce-i ala shofranu'
    2 1
  • Marian
    Frate ce tare.... stie sa evite accidentele si nu e nevoie de masuri de siguranta suplimentare. Dar cand o sa fie astea pe piata trebuie sa nu mai existe altfel de masini, ca vine ghita cu hummerul si te face carne tocata ca al lui nu stie sa te fereasca.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru