Iata noul model Honda Jazz!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 20.09.2007
Honda a publicat primele imagini oficiale cu noua generatie a modelului compact Jazz (Fit).

Honda a publicat primele fotografii oficiale cu noua generatie a modelului Jazz (Fit). Jazz este denumirea destinata pietei europene, iar Fit este denumirea cu care va fi comercializata in Japonia si SUA.

Modelul din clasa compacta este pregatit pentru a fi lansat oficial la salonul Auto de la Tokyo. Desi datele tehnice sunt inca tinute secrete, se cunoaste deja ca noul model are o lungime de 3.900 mm, cu 55 mm mai mult decat actuala generatie, o latime de 1.695 mm, cu 20 de mm in plus si un ampatament de 2500 mm, cu 50 de mm mai mult decat actuala Jazz.

Sunt asteptate doua motorizari pentru noul Honda Jazz. Vorbim de propulsorul de 1.3 litri VTEC care dezvolta 100 CP la 6.000 rot/min si propulsorul de 1.5 litri VTEC care aduce 120 CP la 6.300 rot/min. Noua Honda Jazz imprumuta elemente de design pe care le gasim la modelul Civic, proiectat in centrul de design din Europa.

Comentarii (13)

  • i like it....
    secsy masina ...numa` buna pentru femei ;)
    0 0
  • costin
    de unde ti-ai dat seama...
    ...ca-i buna numa pt femei? are ceva pe scaun de nu pot sa stea masculii?
    0 0
  • florin
    buna
    misto masina, si au pus si scaune ca lumea stil sport cu suporti laterali. pretul va fi iarasi interesant
    0 0
  • primus
    whoa
    si nu zic asta doar pentru schimbarea de figura si dimensiuni, care, recunosc, ma fac sa-mi creasca interesul pentru Jazz/Fit, dar si motorizarile noi, alea sexy de-a dreptul. Generatia actuala are motor de 1.4 si dezvolta 83 CP. Asta noua 1.5 cu 120 CP? Whoa, mai-mai ca ma tenteaza sa-mi schimb Accord-ul cu una din-asta.

    Just kidding :D But nice going, Honda ;)

    PS: Scaunele alea bestioase sunt in varianta RS ;)
    0 0
  • asemanari
    Seamana a dracului de bine cu Colt-ul de la Mitsubishi, dar e o masina reusita!
    0 0
  • Mihai 2
    suntem masculi feroce!
    E numai buna pentru femei! Barbatii adevarati isi cumpara Logan sau masini mai mari second hand... Si femeile lor vor fi satisfacute doar cand se gandesc la hardughia din parcare!
    1 0
  • Masina asta parca ii taiata cu cutitu, prea colturoasa dupa parerea mea.
    0 0
  • Daca
    Daca costa sub 15.000 eu e ok daca nu .....
    0 0
  • m3lcool
    hmm....
    Aduce un pic cu frv-ul dar.. e ok...
    0 0
  • O poza cu plansa de bord nu se putea?
    merci
    0 0
  • bibicu
    jazz
    In primul rand este PREA JOASA ! - si tineti cont ca se mai lasa dupa cca 5 mii km. asadar nu-i pt romania, unde se sapa continuu, unde trecerea peste sinele de tramvai este o grea incercare ... etc etc. Iar daca pretu sare de 10 000 , nu are rost sa ne gandim la ea. Pentru 10000 un aveo este excelent, daca nu va ganditi si la carutoiu de lungan
    1 0
  • :D
    nu ne gandim la carutoiul de lungan :D
    0 0
  • fition ionda
    pt bibicu
    pacat bibicule ca nu ai habar de masinile honda.mi e lehamite de o replica pe masura recomandarilor tale.totusi....aveo si logan..sa ti fie .... for ever !!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru