Iata oamenii care vor conduce Ford Romania!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 17.04.2008
Lyle Watters, Dionisio Campos, Leonard Meany, Ion Ion si Dinel Staicu sunt cei 5 directori Ford in Romania.

Venirea companiei Ford pe piata romaneasca, prin achzitionarea Automobile Craiova, a dus la o serie de noutati in peisajul auto din tara noastra. In primul rand, noua denumire a companiei a fost oficializata si este intitulata Ford Romania.

In urma unei sedinte a Adunarii Generale a Actionarilor s-a stabilit si noua componenta a Consiliului de Administratie (CA) Ford Romania. Prin intermediul unui vot secret s-au ales cei cinci membri ai CA Ford Romania, membri care au si calitatea de directori.

Functiile in Consiliul de Administratie sunt mandatate pe o perioada de 4 ani. Primul membru al Consiliului de Administratie este negociatorul-sef al Ford cu statul roman, Lyle Watters. Echipa celor cinci este completata de spaniolul Dionisio Campos, directorul Ford Romania, irlandezul Leonard Meany, director financiar, Ion Ion, managerul Daewoo Craiova si Dinel Staicu, actionar SIF Oltenia, consemneaza Cotidianul.

Pana in prezent, nu s-a ales presedintele Consiului de Administratie, dar surse din interior sustin ca marele favorit este americanul Lyle Watters.

Taguri: Daewoo, Ford

Comentarii (32)

  • nemtalau
    dinel staicu?
    e o gluma?
    0 0
  • C.Vasu
    Ford-Daewoo>Dinel Staicu?
    Nemtalaule ,Dece NU?!
    0 0
  • Ce cauta Dinel?
    Eu unul chiar nu inteleg! Pai cred ca americanii nu stiu cu cine au de-a face! Ala nu are nicio treaba cu productia de automobile si plus ca ala e pus numai pe furat. Dovada? Clubul Universitatea Craiova e cel mai bun exemplu!
    0 0
  • dinel??
    pai asta e pleasna, sau ars baietzii, asta ii goleste pe fatza :)
    0 0
  • dinel?
    dinel? cred ca am spus tot... imi ajunge. sper sa nu plece vreun ford din fabrica fara... motor. ha, ha, ea bun acest articol de 1 aprilie.
    0 0
  • cine..
    cine are nroc are, cine n-are n-are ...ala are ceilalti n-au, simplu nu?
    0 0
  • dinel
    Dinel a ajuns acolo pt ca e actionar la sif5, care e actionar la daewoo automobile. el nu are nicio treaba cu restul, insa sa nu ne miram daca vedem iesind o masina fara airbag sau cu caucicuri second hand
    0 0
  • STAICU????
    praf....pacat ca nu e o gluma de 1 Aprilie :( doamne nu mai scapam de astia?
    0 0
  • curios
    Murphi
    Murphi îşi vâră coada peste tot !?! Cum ajungem să dăm cu stângul în dreptul ! Dacă tot avem renume prost în lume,de ce să nu perseverăm !?
    0 0
  • BillyBoy
    Staicu??!!
    Nu pot sa cred
    0 0
  • am plecat...va descurcati
    ma retrag...acuma nu mai pot sa zic ca nu am bani de pasaport....ca nu mai am nevoie :(
    0 0
  • vai mama lor
    am trait s-o vad si p'asta...Dinel Staicu in cons.de administratie FORD Rom...cuvintele sunt de prisos....
    0 0
  • admiratie
    Sa fie intr-un ceas bun.Militianului ii merge mintea.LA FURAT.Ei cu banii el cu furatul.Noi cu miratul.
    0 0
  • gluma_buna
    dinel staicu??
    Vorba lui ionut,Universitatea Craiova e cel mai bun exemplu pt ce stie sa faca dinel. Ce treaba are el cu automobilele? Sunt atatia ingineri auto,oameni priceputi in domeniu care stau pe bara sau fac altceva,si un hot ca asta se baga la Ford. Tara asta e plina de surprize...neplacute.
    0 0
  • Daca dai pe net sa cauti "Dinel Staicu" gasesti numai:frauda,anchetat,DNA,etc.Cred ca astia sunt dusi cu pluta sau asta o fi fost intelegerea cu FORD.Ce tara de maimutoi!!
    0 0
  • hmm..
    de ce credeti voi ca americanii sunt prosti? nu sunt, daca l-au pus si pe Dinel, stiu ei de ce, in mod sigur nu au luat o decizie fara sa verifice, americanii nu obisnuiesc. Credeti ca ei sunt mai sfinti? eu nu cred
    0 0
  • bobilson
    STAICU?????????
    Asta nu mai bine ar fi impuscat si ingropat alaturi de idolul lui....:(((Si vrem (sau macar visam) sa ne fie mai bine....cum??????
    0 0
  • flaviu
    PROTESTATZI
    mama lor de hotzi...de aia nu ne merge noua bine... de vina e cine vrea sa devina bashtan...deschidetzi ochii!!!
    0 0
  • javrele...
    flaviu
    da shi americani's gunoaie...cu aro cum or facut??? or trimis dincolo niste crosslander'uri...ca nici macar nu le-o numit ARO-uri si or lichidat tot apoi..sa ne faca sa cumparam cacatu de chevrolet/opel antara jeg de mashina...
    0 0
  • Victor
    Dinel Staicu este actionar la Ford Romania
    Ford a cumparat 72.4% din capitalul societatii Automobile Craiova pentru 57 milioane euro.Restul de 27.6% din actiuni sunt detinute de statul roman si de SIF Muntenia.Dinel Staicu este actionarul principal la SIF Muntenia asa ca prezenta lui in consiliul de administratie este normala,el fiind unul dintre actionarii Ford Romania.
    0 0
  • Victor
    Rectificare
    Dinel Staicu controleaza SIF Oltenia si nu SIF Muntenia.
    0 0
  • hei
    As vrea sa ma numesc Ion Ion si poate imi aranjaza tata.......director , directoras , secretara..........ceva!
    0 0
  • Gata cu joaca
    A trecut Dinel la treburi serioase.Poate nu o sa vedem statuia lui ceausescu la intrarea in fabrica...
    0 0
  • razvantro
    Dinel
    De la export de mere si elogii ceausiste , a ajuns bine omu asta.
    0 0
  • pt Alex
    Nu e vorba de Ion Ion la care te referi tu!!
    0 0
  • astia-s ca raia....
    la ford craiova salariul se va numi chenzina, chenzinarii vor purta basca si weekendul i-l vor petrece pe stadion exersand coregrafia manifestatiilor inchinate lui dinel. in scut timp mititelu va fi lider sindical .
    0 0
  • dinel
    Dinel nu are treaba cu Ford.El reprezinta actiunile SIF Oltenia la ACSA.Se unesc ACSA,DWAR si Mecatim si apoi se scindeaza in Ford si o noua companie ce reprezinta piese de schimb pt Daewoo, terenuri , Mecatim ..etcAceasta noua societate va fi detinuta de SIF(Dinel) si de stat(AVAS).Deci nu va avea treaba Dinel cu masinile FORD!
    0 0
  • cosmin p
    RUSINEEE!!!!!!
    Asta inseamna sa ii lasi pe talharii astia sa-si faca de cap....pana la urma nu mai poti scapa de ei...daca politia si DNA-ul isi faceau treaba nu se ajungea aici....suntem de rusineee, cei care il cunosc pe acest individ stiu despre ce e vorba....pacat...bine ca mi-am luat ford inainte sa vina astia in Romania....acum nu mi-as mai lua nici roata de rezerva...
    0 0
  • soso_70
    "u craiova"
    ne luam lada ca o sa fie mai buna decat conducerea ford
    0 0
  • invidia este mare
    pot sa spun ca din toti cei lati criticat pe acest om fie sunteti niste comunisti nenorociti fie fani echipei de fotbal craiova fie niste saraci care nu fac altceva decat sa il barfeasca pe altul,,,,asa ca va rog incercati si voi sa ganditi asa putin,ba daca ma ducea si pe mine putin mintea sa fac ceva si sa ma apuc sa fac acel ceva sa nu ma las pana nu reusesc si pe urma vine statul si zice pai vreau si eu de acolo acele 500 si ceva de taxe marea lor majoritate mascate sub diferite chesti precum petrolul care stim cu toti ca are deja peste 10 taxe inclusiv una dr drumuri si mai vine si a doua care o sa o platim tot la pompa,acea taxa o stim cu toti rovinieta.dar hai sa revenim,vine statu,ba vreau 19% din toata suma care reprezinta TVA si pe urma mai zice,ba vreau 16%din profit pe urma iar zice,ba ce salariu are angajatul aaaaaaaaaa atat pai vreau si eu de acolo un mic impozit si etc si etc,,,,,parerea mea este ca ar fi ok acele taxe daca sar vedea si in calitatea drumurilor si restul serviciilor oferite de stat,dar altfel de ce sa plece tariceanu in vacanta la vila de protocon cu elicopteru pe bani mei,lasa sa plece pe bani prostilor care stau si platesc si sunt plini de invidie si barfesc pe unde apuca,,,asa ca multa miue la toti invidiosilor,si stati fara grija ca sunt si prosti care o sa cumpere ford la greu,oricum voi inca nu ati terminat de rebarat berlina care va ramas de la bunicu
    0 0
  • ford
    Ca lucrator la ford[actualmente],nu pot decat sa-mi arat decat dezamagirea fata de noul C.A..Am impresia,ca americanii nu-si dau seama cu cine s-au incurcat cind l-au ales pe ion ion in C.A.,si credeti-ma ,lucrez acolo.Incepind de la el,continuind cu nepotul lui,gabi nicolae,fost director de productie,si alti nepoti,veri,apropiati ai celor doi,vor ramine in functii si nu vor face altceva decat sa-i sape pe americani in asa fel incat ca americanii sa faca tot ce vor romanii.O alta filiera de mafioti este cea a lui gogoneata[fost director de calitate si un foarte bun securist in functie] care si ei detin functii importante[toma valter,fratii iovita etc],nu vor face altceva decit sa-i sape pe americani pt a-si pastra functiile,la fel ca si primii.Ca ei sunt multi in fabrica,de aceea,sunt doar 1000 de muncitori si 2700 de personal tesa.Singurii care au dorit ca Ford sa vina la craiova,sunt cei 1000 de muncitori,dar numai ei,credeti-ma.Dinel Staicu,ca si Ion Ion,nu este altceva decit o buruiana intr-un camp de flori,dar sper ca pana la urma vom scapa de ei.Imi doresc ca americanii sa vina cu personal incepand de la maistru in sus ca sa faca treaba,daca nu,din surse sigure va spun ca vor fi sapati.
    0 0
  • revolutie
    conducere
    Nu va mirati de DINEL STAICU,mai bine va ti mira de ION ION, aluat conducerea la daewoo,cum numai el stie ,lasind la o parte capacitati ale industriei de automobile in craiova,LUCIAN TANASESCU ,SILIAN ANDREI ,PETRICA DUMITRESCU ...si altii,care au scos oltcitul din rahat cind nimeni nu se mai astepta ,...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru