Iata prima schita a viitorului model Rolls Royce!

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.05.2008
Constructorul britanic de lux Rolls Royce a publicat primele schite ale viitorului sau entry-level, asteptat in 2010.

Esential

2010 este anul in care se va lansa fratele mai mic al modelului Rolls Royce Phantom.

Despre micul frate al actualului Rolls Royce Phantom au existat o multime de speculatii, modelul entry-level urmand sa debuteze se pare abia in 2010. Pana atunci insa, oficialii au dezvaluit primele schite ale modelului, cu nume de cod RR4, pentru a mai indulci asteptarea fanilor sai.

RR4 va fi un sedan de lux, mai mic decat Phantom, care va fi propulsat in premiera de un motor complet nou pentru Rolls Royce. Cel mai probabil, RR4 va imprumuta platforma viitoarei generatii BMW Seria 7 si va folosi in mare parte aceleasi componente. Rolls Royce s-a zgarcit insa in privinta informatiilor, afrimand ca mai multe detalii vor fi disponibile abia pe la jumatatea anului viitor.

Ian Cameron, designerul sef de la Rolls Royce, a declarat ca performantele si nivelul echiparilor vor ramane de lux si vor pastra trasaturile traditionale ale brandului britanic. "Viitorul model va avea un look mai informal decat actualele variante Phantom cu o mai mare inclinatie asupra placerii condusului. In termeni de design, aceasta tendinta se traduce prin dimensiuni mai reduse, mai organice cu proportii puternice", a declarat Ian Cameron.

Ian Robertson, presedintele Rolls Royce, a completat spunand ca "viitorul model va reprezenta un punct foarte important in istoria brandului, fiind piatra de temelie pusa la intarirea numelui si largirea publicului tinta"

Comentarii (2)

  • cineva
    arata superb
    dupa desene as zice ca e o noua revolutie pentru RR , desenul e foarte placut , astept rezultatul final dar sunt sigur ca nu o sa dezamageasca pe nimeni
    0 0
  • Certitudine !
    RR ramine aceeasi masina formidabila , sub toate aspectele , mai ales EXCLUSIVISM !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru