Idea Era, un concept construit in doar 30 de zile

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.05.2008
Casa italiana de design Idea celebreaza 30 de ani de existenta cu un concept botezat Era, creat in 30 de zile.

Esential

1300 kilograme este masa maxima anticipata pentru Idea Era.
30 de zile a durat procesul de dezvoltare a conceptului Idea Era.

Casa de design italiana Idea celebreaza in acest an 30 de ani de existenta prin dezvoltarea unui concept total nou si revolutionar. Inspirat din modelele sportive ale anilor '40, conceptul botezat Era este doar un exercitiu de design care nu are deocamdata nici un tren de rulare.

Cu toate acestea, Idea nu a neglijat optiunile de motorizare, roadster-ul putand fi echipat cu un propulsor cu patru cilindri pozitionat frontal, cu tractiune fata. O alta alternativa de propulsie ar putea fi asigurata de o unitate V6, pozitionata central care transmite intreaga resursa de putere axei spate.

Pentru ca este vorba in prezent doar despre un studiu de design, fara propulsie, masa totala a conceptului este greu de anticipat, oficialii IDEA anuntand ca aceasta ar putea ajunge pana la maxim 1300 de kilograme. Dimensiunile conceptului sunt reduse, Era masurand 4.3 metri lungime si 1.8 metri latime.

Pentru a fi in ton cu celebrarea celor 30 de ani de existenta, designerii de la Idea s-au straduit sa dezvolte conceptul Era in doar 30 de zile.

via | WorldCarFans

Taguri: Era, Idea

Comentarii (1)

  • BMW
    parca seamana cu bmw gina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru