Fiat reincepe productia lui 1.3 Multijet

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.02.2008
Dupa doua zile de pauza, productia motorului diesel de 1.3 litri al celor de la Fiat a revenit la normal, fara urmari.

Esential

10 modele dispun de motorul 1.3 Multijet: Fiat Panda, Punto, Grande Punto, 500, Idea, Doblo, Lancia Ypsilon si Musa, Opel Corsa si Agila.

Dupa ce a evaluat timp de doua zile calitatea materialelor puse la dispozitie de o serie de furnizori externi, Fiat a anuntat ca a reluat ieri productia unitatilor 1.3 Multijet in uzina sa din Bielsko Biala, Polonia. In urma intreruperii productiei, capacitatea de asamblare a fabricilor Fiat din Tychy, Bursa, Mirafiori, Melfi si Termini Imerese a fost afectata timp de 48 de ore.Toate aceste situri de productie asambleaza modele Fiat si Lancia echipate cu motorul diesel Multijet de 1.3 litri.

Fiat nu a dat publicitatii numarul de unitati "sarite" din productie in aceasta perioada, sustinand insa ca intregul volum va fi recuperat in urmatoarele cateva luni. In aceste conditii, Fiat nu va avea probleme de livrare la scara intregului an, desi unele livrari ale modelelor 1.3 Multijet vor intarzia in martie din aceasta cauza.

Comentarii (1)

  • jenant
    jenant
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru