Italienii de la I.DE.A prezinta noul concept SOFIA la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.02.2010
Institutul I.DE.A din Italia va prezenta pentru cel de-al treila an la rand un concept la Salonul Auto de la Geneva. De data aceasta, vorbim de un sedan cu propulsie hibrida care ofera patru locuri.

Italienii de la I.DE.A Studio vor prezenta un sedan cu patru locuri la Salonul Auto de la Geneva echipat cu un sistme de propulsie hibrid. Acest concept este simbolic pentru tendinta continua a celor de la IDEA de a-si innoi compania, care a inceput in 2007. Potrivit designerilor de la I.DE.A Studio, conceptul SOFIA concentreaza sportivitatea si eleganta.

Italienii care au desenat acest model descriu liniile lui SOFIA ca fiind gratioase, line si suple, iar forma acestui model este similara cu cea a unei femei . Blocurile de lumini ale acestui concept prezinta un aspect captivant, iar faptul ca modelul este proiectat special pentru a fi un hibrid il incadreaza perfect in tendinta ecologica a Salonului Auto de la Geneva.

"Suntem prezenti din nou la Salonul Auto de la Geneva cu un model desenat si construit in intregime de Institutul I.DE.A. Confirmam din nou filozofia noastra de design si subliniem faptul ca ne pregatim sa lucram indeaproape cu clientii nostri majori din Europa, Asia si America de Sud", a declarat Pietro Lardini, presedintele Institutului I.DE.A.

Via | I.DE.A

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru