Imagini noi cu faceliftul lui Hyundai Genesis

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.11.2011
Hyundai pregăteşte lansarea oficială a faceliftului operat pe Genesis cu un nou set de imagini, publicate pe pagina oficială a constructorului.

Pe pagina de Facebook a constructorului coreean au fost publicate astăzi trei noi imagini ale noului Genesis. Coupe-ul asiaticilor a fost supus unui facelift şi urmează să îşi facă debutul live în cadrul Salonului Auto de la Detroit, desfăşurat în perioada 9-22 ianuarie 2012.

Imaginile surprind aspectul frontal al modelului precum şi profilul sportiv al acestuia. Printre ele se află şi o fotografie publicată săptămâna trecută, despre care Hyundai America a declarat că este falsă.

Pe lângă noile faruri, partea frontală primeşte şi noua grilă hexagonală, specifică mărcii, precum şi luminile LED diurne. Influenţele fratelui mai mic Veloster sunt vizibile şi nu fac decât să amplifice aspectul agresiv al coupe-ului.

Momentan nu există informaţii oficiale despre ceea ce am putea găsi sub capotă, însă este foarte probabil să întâlnim un V6 de 3.8 litri şi 333 de cai putere, care ar plasa sportiva coreeană în acelaşi segment cu Nissan 370Z şi Infiniti G37.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • SUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEERTAAAAAAAAAAAAAaaREEEEEEEEEEEEEEE
    Excelent designul. pacat ca atunci cand maina nu are nr. de inmatriculare se vede naspa vezi veloster.
    7 15
  • iti pui un nr mai mic in fatza si gata. masina e absolut superba !
    9 13
  • parca vorbiti de masini de jucarie voi... lumea copilariei ma amuza constant
    8 3
  • lorinczi.thomas
    ...numai prostii spui.Stai jos!Ai nota 3 pentru azi.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru