Imperium a dezvoltat un pachet de tuning unicat pentru Bentley Continental GT

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 03.08.2011
Un antreprenor britanic cu dare de mână a comandat un pachet estetic unicat pentru Bentley Continental GT. Acesta a fost realizat de Imperium şi are propriile sale jante custom.

La cererea unui antreprenor britanic, tunerii de la Imperium au dezvoltat un pachet special pentru Bentley Continental GT. Modelul a primit un kit estetic deosebit, căruia i-a u fost adăugate câteva modificări la interior şi optimizări mecanice. Atât jantele din aliaj speciale, cât şi kit-ul estetic sunt proiectate special pentru acest client şi nu vor mai fi oferite la vânzare.

Interiorul lui Bentley Continental GT a primit ornamente din lemn, fibră de carbon, piele şi piele întoarsă. Tunerii de la Imperium nu au dezvăluit nici preţul acestui kit de tuning, nici clientul modelului respectiv. Aspectul final al interiorului rămâne un mister, deoarece Imperium nu a prezentat nicio imagine a acestuia.

Modificările exterioare constau într-un set de bare de protecţie modificate, un set de praguri laterale revizuite, un spoiler integrat în capacul portbagajului şi un difuzor de aer spate din fibră de carbon. La nivel mecanic, Bentley Continental GT a primit un sistem de frânare mai performant, un kit de suspensie sport cu gardă la sol redusă, o unitate ECU reprogrmată şi un sistem de evacuare care oferă o notă specială, care reproduce "nivelul de zgomot şi profunzime al sunetului" cerute de client.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • :)
    ...Fara cuvinte
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru