Impreza WRX va fi si sedan

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.04.2007
Subaru a prezentat imagini oficiale ale modelului Impreza WRX. Se pare ca modelul de performanta va exista si in varianta sedan.

Zilele trecute v-am prezentat primele imagini ale mult asteptatului model Subaru Impreza WRX. Se pare insa ca WRX va fi si in varianta sedan, nu numai hatchback asa cum se zvonea la inceput, fanii marcii japoneze putand acum rasufla usurati. Automarket va prezinta primele fotografii oficiale ale modelului de performanta Subaru.

Partea frontala a masinii a ramas identica cu cea a hatchback-ului, spoiler-ul fata fiind dominat de aceeasi priza de aer imensa. Grila mata a ramas aceeasi , incadrata de doua linii cromate. Singurele deosebiri notabile se observa la partea din spate a masinii care acum are un look mai echilibrat.

Centrul de greutate al masinii a fost coborat. Astfel, motorul boxer a fost pozitionat mai jos, stabilitatea fiind cu mult imbunatatita. Vehicle Dynamic Control (VDC) va fi disponibil pe o gama larga de versiuni, sistemul sporind considerabil siguranta in trafic.

Motorul boxer de 2.5 litri a fost modificat pentru o o eficienta mai i mare in ceea ce priveste consumul de combustibil si emisiile CO2.

Pe langa acesta vor exista si alte doua versiuni ale motorului de 2.5 litri: una SOHC aspirata normal cu un nou catalizator si una DOHC supraalimentata echipata cu un nou intercooler.

Transmisiile au fost si ele imbunatatite in comparatie cu vechea generatie a modelului Impreza. Si cele manuale si cele automate au fost modificate pentru o schimbare mai rapida si o manevrabilitate mai buna.

A treia generatie a modelului Impreza WRX va ajunge pe piata la mijlocul acestei veri.

Comentarii (1)

  • sti
    era si normal ca subaru sa preinte si modelul sedan.
    Fiindca un adevarat STI este un sedan.
    Totusi raman conservat la designul noului model impreza. Eu cred si sper ca designul noului impreza sa nu fie acesta ci unul putin mai nervos. Nu stiu de ce dar pare o masina mult prea americana parca ar fi un MERCURY
    Dar acum ramane de vazut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru