Incepe Serres-Cup!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.09.2007
Prima competitie romaneasca pe un circuit strain va demara cu tot ce are mai bun Romania in materie de masini. Modele ca Audi RS4, Mitsubishi Evo9 sau Renault Spider vor fi in Grecia.

Maine, 27 septembrie, va incepe la Serres in Grecia cel mai mare eveniment de motorsport romanesc organizat pe teritoriul altei tari: Weekend comun de curse moto si auto pe circuit.

Pe langa cursele propriu-zise, in perioada 27 – 30 septembrie sunt programate cursuri de pilotaj si sesiuni libere cu masini inchiriate. Si-au anuntat participarea peste 60 de motociclete si peste 30 de masini puternice. S-au inscris in competitie cluburile Insomnia, DreamSquad, SpeedLine, Avia Motors si Alto Syncro.

Masinile prezente la Serres vor face o adevarata parada de cai putere anuntandu-si participarea urmatoarele modele: Seat Leon Cupra, Skoda Octavia RS, Skoda Fabia RS, Honda Civic TypeR, Audi A4 2.0TFSi Quattro, Subaru Impreza STI, Ford Focus ST, Audi S4, Audi RS4, Peugeot 206 RC, Mitsubishi Evo8 si Evo9. De asemenea, singurul model Renault Spider din Romania va fi pe circuitul de la Serres.

Etapa de la Serres reprezinta o etapa pilot a Campionatului de Viteza pe Circuit si a Campionatului de Accelerare ce vor demara in 2008.

Atat la sectiunea moto, cat si la auto, sunt programate curse pentru piloti licentiati, curse pentru amatori, curse monomarca si curse de accelerare. Etapa va gazdui de asemenea sesiuni de cursuri de initiere in arta pilotajului si sesiuni de free practice cu masini si motociclete de curse inchiriate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru