Inceput de an pozitiv pentru Ferrari si Maserati

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 25.04.2008
Ferrari si Maserati au inceput anul sub semnul cresterilor. Cele doua marci au inregistrat profit si livrari in urcare.

Esential

4% este cresterea vanzarilor Ferrari in primele trei luni ale anului.
21.3% reprezinta cresterea licrarilor Maserati in ianuarie, februarie si martie 2008 fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Ferrari si Maserati au incheiat pe plus primul sfert al anului. Cele doua marci care apartin grupului Fiat au anuntat ca primele trei luni ale lui 2008 au insemnat cresteri ale livrarilor.

Ferrari a profitat de o perioada buna a modelelor 612 Scaglietti si 599 GTB Fiorano pentru a anunta o crestere cu 4% a vanzarilor. Compania italiana a reusit sa vanda 1654 de unitati lin startul acestui an, veniturile fiind de 456 de milioane de euro. Cifrele actuale reprezinta un record pentru primele trei saptamani ale anului, depasind cifrele-record precedente inregistrate anul trecut. "Primul sfert de an Ferrari a fost pur si simplu magnific!", a declarat Luca di Montezemolo, seful Calutului Cabrat, in comunicatul de presa al marcii.

Nici Maserati nu se poate plange de rezultatele inceputului de an, cresterea livrarilor situandu-se, in acest caz, la 21.3%. "Tridentul" italian a livrat 2234 de unitati, veniturile urcand cu 15.6% la 193 de milioane de euro.

via | Automotive News 

Taguri: Ferrari, Meserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru