Infiniti ar putea lansa o ediţie specială dedicată lui Sebastian Vettel

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.06.2011
Infiniti ar putea profita de parteneriatul cu Red Bull Racing pentru a da naştere unei ediţii speciale dedicate lui Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre.

Infiniti a demarat o campanie de promovare de succes alături de echipa de Formula 1 care face valuri în prezent în Marele Circ: Red Bull Racing. Colaborarea ar putea merge însă mult mai departe, surse din interiorul diviziei de lux anticipând chiar un model de performanţă Infiniti, dezvoltat cu ajutorul specialiştilor Red Bull şi cu ajutorul tehnologiei împrumutate din Formula 1.

Parteneriatul nu se opreşte însă aici. Un interviu recent cu Sebastian Vettel, ambasadorul internaţional Infiniti, a lăsat de înţeles că susidiarul Nissan pregăteşte o surpriză pentru fanii campionului. Inginerii japonezi lucrează în prezent la o ediţie specială, dedicată lui Sebastian Vettel şi performanţei sale din Campionatul Mondial de Formula 1. Momentan nu se cunosc informaţii despre modelul care va celebra succesele lui Vettel.

via | egm

Comentarii (5)

  • Red Bull
    Renault se dovedeste inca odata motorist de exceptie!
    21 2
  • Mircea
    Infiniti dovedeste inca o data cat de nashpet poate sa fie
    7 22
  • zarnesteanu
    @Red Bull
    Renault da, urinity nu.

    Francezii muncesc, investesc, orezul culege. Bravo ghosn!
    1 15
  • @zarnesteanu
    aici e vb.masini ....cauta si tu in alta parte unde sub. sa fie agricultura
    9 1
  • zarnesteanu
    Stii,
    Ai fi surprins de cata informatie si inteligenta e nevoie sa discuti chiar si pe un forum de agricultura. Unghiul in care trebuie sa dai cu sapa, cat de adanc, cu ce frecventa. Nu mai spun de importanta suprafetei pe care imprastii semintele cand le arunci la gaini sau pe camp. E o miscare speciala din incheietura pe care n-o prinzi decat dupa multi multi ani de experienta si studii superioare intensive.

    Cand toate secretele astea nestiute si greu de patruns te depasesc, forumistii te trimit spre singurul loc unde mai e o sansa pentru inteligenta ta. Un site de masini japoneze, coreene, chinezesti, etc. Nu sunt convins, dar sper ca ai prins ideea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru