Infiniti va fi lansat in Europa de Vest

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 14.08.2007
Nissan va lansa brandul sau lux pe pietele vest-europene, pentru a contracara BMV sau Mercedes.

Nissan si-a axat ofensiva pe piata segmentul premium prin intermediul diviziei de lux Infiniti. Infiniti reprezenta initia un rival pentru Lexus, dar in timp, odata cu dezvoltarea masiva a pietei auto, brandul de lux a devenit o arma pentru Nissan impotriva BMW sau Mercedes.

Dupa succesul inregistrat pe piata americana si mai recent in Rusia, Infiniti va fi lansat si pe piata din Europa de Vest. In prezent, niponii lucreaza la construirea retelei de dealeri in statele dezvoltate ale Europei. Lansarea este proiectata pentru inceputul anului viitor.

La inceput vor fi 12 sau 14 dealeri Infiniti, iar principalele piete vizate sunt cele din Germania si Marea Britanie. Japonezii nu au mari asteptari in vanzari de la inceput, estimand ca vor vinde 500 de unitati anual pana in 2013. Ca si exemplu comparativ, trebuie spus ca niponii au vandut 7000 de unitati in ultimul an doar in Rusia.

Comentarii (5)

  • Pana la urma cum e corect? BMV sau BMW? :D
    0 0
  • BAVARIAN BOY
    ASA
    BMW e corect! Acronimul BMW vine de la Bayerische Motoren Werke, adica, Uzina Bavareza de Motoare. Nu stiu mai Robert poate ar trebui sa va angajati un corector, un supervizor, cineva care nu papa litere si e atent, foarte. Cele bune
    0 0
  • Multumim
    Multumesc de atentionare.
    0 0
  • Liiceanu
    mah da chitzibusari mai sunteti
    asa-i romanul... critic desavarsit
    0 0
  • AndreiRN
    Va da clasa
    In sfarsit Europeni si in special nemti vor gusta putin competitivitatea masinilor japoneze la ei acasa. Pana acuma au tot tinut monopolul dar odata cu deschiderea pietelor aveti ocazia sa vedeti realitatea automobilistica pe viu. O sa le dea la popou celor cu BMW.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru