Instructorii auto malaezieni pica testul teoretic

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 02.12.2008
Supusi unui test teoretic surpriza, 65% dintre instructorii auto malaezieni au picat "grila".

Mitul instructorilor de de scoala de soferi care sunt intangibili din punctul de vedere al cunostintelor legate de codul rutier tinde sa cada. O masura a guvernului malaezian i-a luat prin surprindere pe instructori, care au fost nevoiti in acest weekend sa participe la un test ad-hoc organizat de Ministerul Transporturilor din statul asiatic. Rezultatele au fost mai mult decat surprinzatoare, 65% dintre participanti nereusind sa treaca testul teoretic.

In sala de testare au intrat 400 de instructori, acestia fiind supusi unui test identic cu cel pe care un elev al unei scoli de soferi trebuie sa il treaca pentru a obtine permisul de conducere. Conform legii malaeziene, testul grila teoretic consta in 50 de intrebari, viitorii soferi fiind nevoiti sa raspunda corect la cel putin 42 dintre acestea.

Unul dintre responsabilii proiectului-surpriza, Mohamad Yasir, nimeni altul decat directorul Departamentului de Trafic al Guvernului, sustine ca toti instructorii care nu au reusit sa adune punctaje de trecere vor fi reexaminati, fara a fi insa penalizati in vreun fel in acest sens.

via | Drive

Comentarii (2)

  • Ion Doe
    La noi?
    La noi sper ca cei care nu trec testul vor pierde licenta de instructor! Daca se va gandi cineva sa faca si o surpriza si in .ro
    0 0
  • bogdan
    la noi
    La noi examenul consta in 60 de intrebari si minim 48 trebuie sa fie corecte urmeaza un alt test proba scrisa iar dupa aceea proba orala.Pt prima oara de licenta a doua oara consta intr un chestionar de 60 de intrebari si cum am mentionat mai sus 48 minim corecte.La cata teorie este la noi ............
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru