IPOTEZE: BMW X6 si Audi A1

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 14.06.2007
Nu fac parte din aceeasi clasa, insa viitoarele modele pe care le vor scoate BMW si Audi reprezinta principala ocupatie pentru cei care nu au rabdare pana la lansarile oficiale.

Urmatorii ani vor imbogati gamele BMW si Audi cu cate un model de sine statator care va incerca sa rupa din piata care s-a creat intre timp pe segmentul acestora. Este vorba de Audi A1, viitorul model mini al constructorului din Ingolstadt, si de BMW X6, crossover-ul cu care bavarezii vor sa construiasca pe un segment de nisa.

Pentru ca nu exista inca imagini oficiale iar prototipurile testate de constructori nu au ajuns inca in fata noastra ca fotografii-spion, ne multumim deocamdata cu o abordare ipotetica a designului acestora.

BMW X6 in versiune imaginara este creat de italienii de la Infomotori, care au conceput practic o combinatie destul de reusita intre actualele modele din gama BMW.

De cealalta parte, Audi A1 va intra pe piata in 2010, intr-un moment in care pe acelasi segment vor trage tare Alfa Romeo Junior si actualul Mini. Audi are insa ceva de lucru la acest proiect, in conditiile in care nimeni nu isi doreste repetarea esecului denumit A2. Desenul ipotetic a fost creat de Auto Zeitung si aminteste si el de actualele modele Audi, cu grila single-frame si cu muschi a la Q7 pusi la treaba inca de la start.

Apropo de debutul de piata, noul A1 va dispune, chiar de la inceput, de o versiune sportiva, S1, varianta Sportback urmand sa soseasca la acteva luni dupa premiera. Versiunile cabrio si Allroad sunt inca in discutie la Audi.

Comentarii (21)

  • muppets
    Q7
    hai ca ar fi tare un Q7 mini ;))
    0 0
  • naspa ...
    doamne cum arata spatele X6 (poza 2) ... cel mai urat spate de masina pe care l-am vazut vreodata ( alaturi de ala de la laguna III ) ... sa speram ca atunci cand il vor prezenta oficial nu va arata asa
    0 0
  • pacat de interior si de fatza k spatele la x6 ye praffff :::((((((
    0 0
  • cam naspa BMW
    Se spune ca la proiectarea designului unei masini se incepe din fata sau spate, care va arata bine, iar capatul celalalt va parea neterminat. Asta este un exemplu. Spatele nu aduce deloc a BMW. Sa speram ca modelul final va fi mai original, asta seamana foarte mult cu Chevrolet Lacetti 5 usi.
    interiorul este si el dezamagitor, un volan colorat gen Simoni Racing si o consola centrala goala, gen Logan. mult prea simplist pentru un BMW.
    next please
    0 0
  • bai nu e fotografie spion e facuta de niste italieni cititi articolul inainte s ava dati cu parerea...
    0 0
  • BLEAU MARIAN
    cand o sa-l vedeti pe strada o sa va cada fatza...e superb si nu uitati...e un BMW!!
    0 0
  • a ?
    ba baietzi....voi nu stiti ce e frumos sau nu ati avut masina niciodata ? .....e super tare x6`le din toate punctele de vedere.....
    0 0
  • si daca e un bmveu...ce? trebuie sa iti pice fata cand vezi o masina doar pentru ca e o anumita marca si .. asa trebuie, sa iti pice fatza sau cum?
    0 0
  • Bogdan
    Top Gear are dreptate
    Cei de la Top Gear cam au dreptate, Designerii BMW mor in timpul creatiei unui model :) Vezi Seria 6 portbagaj, vezi acum X6 la dos. Patetic cum a ajuns BMW sa faca design doar in fata si nimic pe parcurs. Rusine lor ! Audi merge bine, se vede defapt in noile serii A4, 6, 8. URA !
    0 0
  • tmdesign
    Auzi la ei,spatele la x6 e naspa?Ce masini aveti mai?Are careva mai mult de o dacie 1310? Ca numa astia vb asa,de ciuda,si cand vad un BMW din 94 le pica ochii-n gura,ce sa mai vorbim de unu din 2007.Halal gandesc unii pe situ asta,isi dau cu parerea la un design la care,daca ar sti ei,au lucrat peste 20 de designeri si peste 100 de ingineri sa nu mai zic ca peste 10,000 de nemti isi dau cu parerea inainte ca un BMW sa apara intr-o poza oficiala.Nah....
    0 0
  • E tate, lumea e tare invidioasa
    Cum naiba puteti spune ca nu e frumos??? inseamna ca toti aia de la BMW as prosti si nu stiu sa faca o masina si voi astia care o criticati sunteti super destepti si mari constructori de masini :)) mapetzi
    0 0
  • punjaby
    m...da
    Io nu zik k BMW e najpa........da ia uitatziva shi voi la AUDI ......ajtia kiar sunt buni bravo lor
    0 0
  • Danutzky
    gusturi si gusturi
    mie mi se pare genial bmw-ul... mai ales spatele
    0 0
  • comentarii de doi bani
    numai ca varianta de BMW de mai sus nu e facuta de BMW, ci este o "versiune imaginara" creata de italienii de la Infomotori. daca citeati si textul nu va mai umflati asa in pene.
    si nu are nici o legatura cu cine ce masini are. si-a exprimat fiecare parerea. unora le place modelul asta, altora li se pare neoriginal.
    o sa vedem cand apare X6 cum o sa aleaga BMW cu adevarat. atunci o sa vedem ce au facut 20 designeri si 100 ingineri. asta pare a fi o ipoteza virtuala aparuta din mana catorva designeri.
    vad ca singurul argument al celor carora le place spatele de X6 este ca este facut de BMW, deci nu ramane decat sa ma indoiesc de gusturile voastre. probabil ca ati lauda imediat orice caruta cu sigla de BMW doar pentru ca e BMW.
    0 0
  • ice8666666666
    audi
    dupa mine la ora actula audi bate bmw( parerea mea) bun eu sunt fan audi da ... ma rog arata bine ambele variante si x6 ala si audi a1( pt niste prototipuri neconstruite de bmw sau audi)
    0 0
  • florin
    ce naiba mai baieti, BMW si gata
    se vede de la o posta cine se pricepe la masini si cine se da si el cu parerea. si la noi in romania noi cam asta face,ne dam cu parearea prea mult in timp ce nemtii din bavaria intrec si pe mercedes(asta daca cititi si voi maculatura de domeniu)si ca sa nu mai zic si de audi ca sunt de fapt niste alergatori de locul 3.daca cititi si voi istoria bmw si mercedes vedeti de fapt ca in europa si nici asia nu exista concurent pt cei 2.daca au ajuns ei adik bmw si mercedes ca sa aiba in vedere si o colaborare in vederea crearii unui model hibrid inseamna destul.iar fanii audi, nu am nimik cu ei dar sa nu mai vb asa...stiti si voi macar in ce an a avut fiecare dintre cei 3 constructori un fan club infiintat?banuiesc eu ca nu.cautati si voi seria 8 sa vedeti ce inseamna o masina de nota 10 din toate punctele de vedere
    0 0
  • floryn
    audi the best
    nu tot lauda bmw si mercedes,pt ca incet incet audi le-a intrecut pe amandoua,tehnologia folosita de audi e pe locul 1 in lume si designul e nmaipomenit pe fiecare model audi.sunt cei mai tari,oricine ce ar zice
    0 0
  • Q7
    Q7-SPATE NASPA-COCOSAT-BONDAR
    0 0
  • doamne
    habar nu aveti ce zicetzi...bmw e unikattt...audi e varza pe langa bmw ...s
    0 0
  • .....marfa ma x7 asta....ce naiba nu va place la el/??
    0 0
  • paspanake
    bmw pe primu loc
    ma nu are rost sa va agitati ca sunt frumoase audi si in special la femei dar daca sunteti barbati incercati un bmw.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru