Ipoteze de design: viitorul Seat Ibiza

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 22.05.2007
Internetul s-a umplut de fotografii ipotetice legate de noul Ibiza, care va veni in 2008. Completam noi prin cateva informatii.

Viitoarea generatie Seat Ibiza va aparea pe piata in 2008, insa obisnuitii Photoshop-ului au inceput deja sa construiasca fotografii ipotetice in care isi dau cu parerea despre formele hatchback-ului spaniol.

Ultimele dintre acestea plaseaza noul Ibiza foarte aproape de fratii Leon si Altea, preluand noua linie de design Seat. Nu este exclusa insa o imagine schimbata, care sa contrasteze cu stilul familial impus de Altea. Acesta ar putea fi opera noii echipe de creatie conduse de Walter de Silva.

Principala informatie care se cunoaste la aceasta ora este faptul ca viitoarea generatie Ibiza va fi construita pe aceeasi platforma cu Skoda Fabia si Volkswagen Polo.

Comentarii (3)

  • tare de tot
    Ca mai toate modelele seat ,,,, SUPER TARE masina!! Bravo lor....fac masini adevarate
    0 0
  • ionutz adriano
    ibiza
    e super misto mi se pare foarte adecvata celor tineri si cu sigurantza o sa modifice la ea din
    aspectu prezentat acuma,seat nu prea a dezamagit niciodata,si cu sigurantza o sa aiba mai mult din leon decat din altea o sa fie bomba eu cel putzi astapt si o sa imi cumpar una dinasta!!!
    0 0
  • e urata
    arata groaznic. e dusa spre leon, dar parca e uratita intentionat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru