Italienii au creat un supercar bazat pe Corvette: SV 9 Competizione

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.07.2009
Corvette C6 a dat nastere unui nou supercar sub supravegherea italienilor de la SV Motor. Noul model rezultat se numeste 9 Competizione si costa 99.995 dolari.

Italienii de la SV Motor Company au creat un model bazat pe Corvette C6, pe care l-au intitulat SV 9 Competizione. Modelul este dezvoltat pe sasiul si trenul de rulare al lui C6 dar are o caroserie complet noua, care prezinta un design deosebit. Noul aspect al lui C6 reprezinta un amestec dintre design-ul lui Alfa Romeo 8C Competizione si design-ului unui Corvette. Anumite trasaturi de la Corvette au "trecut" si pe acest model pentru a nu aduce costurile de dezvoltare la un nivel extrem de ridicat.

Intreaga caroserie a lui 9 Competizione este construita din fibra de carbon, iar interiorul este complet schimbat. Pe langa asta, motorul V8 al lui Corvette C6 a primit un nou kit de admisie si un sistem de evacuare reproiectat. Cu ajutorul modificarilor, motorul dezvolta acum 450 CP. Distributia greutatii intre puntile din spate si din fata este de 50/50. Aceste modificari ii permit lui SV 9 Competizione sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 4.0 secunde si sa parcurga 402 metri in 12 secunde.

Noul SV 9 Competizione este disponibil in 25 de nuante exterioare, pe cand interiorul poate fi imbracat in cinci nuante. SV Motor ofera patru modele diferite de jante pentru 9 Competizione si va fabrica 1.000 unitati ale acestui supercar.

Un exemplar SV 9 Competizione are un pret de 99.995 dolari fara taxe, si include Corvette-ul donator.

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • Chiar nu pot sa inteleg,... cum? de ce?

    Cum poti lua doua masini, una mai frumoasa ca cealalata, si rezultatul final sa fie ceva hidos?

    Si nici macar nu e design avarvarii!

    PS: Stiu ca ultima propozitie o sa imi aduca stergerea comentului, dar nu m-am putut abtine! :)
    6 2
  • magarusul...cabrat
    Just CG
    Aia au imperecheat, au dezvoltat, au creat si au evacuat o.....fotoshopeala de toata jena. N-au facut nimic, au facut 3D si nici ala cine stie ce, a se vedea farurilea alea lipite ca dracu'.
    1 0
  • arthur
    au creat??!!
    ce au creat??!! ... o copie ordinara ... faruri a la Porsche, stopuri de Ferrari, alura de Corvette, aerisiri a la Mercedes McLaren ... in rest NADA ...
    1 0
  • ce naspa :-&
    naspa rau de tot....din 2 masini frumoase au scos una urata...nici eu nu puteam face ceva mai urat in paint....biac
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru