Jaeger LeCoultre lanseaza un ceas pentru Aston Martin

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 13.12.2009
Jaeger LeCoultre si Aston Martin au colaborat la crearea unui ceas dedicat victoriei echipei britanice la Le Mans din 1959. Ceasul va fi produs in doar 24 de exemplare.

Esential

24 de ceasuri Jaeger LeCoultre AMVOX2 vor fi produse

Orologierul elvetian Jaeger LeCoultresi Aston Martin sarbatoresc cu mult stil 50 de ani de la momentul in care constructorul italian castiga cursa de anduranta de la Le Mans. Cu aceasta ocazie, elvetienii au lansat un ceas botezat AMVOX2 care va fi produs in doar 24 de exemplare si va putea fi achizitionat exclusiv din magazinul Jaeger LeCoultre din Paris.

Mecanismul ceasului a fost protejat prin tehnica PVD (Physical Vapour Deposition), prin care un strat foarte fin din titan a fost aplicat peste piesele fine din interior. Cadranul este vopsit in alb si negru, iar cifrele sunt luminescente. De asemenea, AMVOX2 este singurul ceas din lume care functioneaza cu ajutorul unui nou sistem vertical de declansare.

Aceasta nu este singura colaborare dintre cele doua companii, Jaeger LeCoultre realizand in 2007 un alt ceas pentru Aston Martin, cu ocazia lansarii supercarului DBS. Cu ajutorul acestuia, posesorii unui DBS puteau porni motorul masinii sau puteau sa deschida usile acesteia.

via | motorauthority

Comentarii (1)

  • Eroare in primul paragraf
    Aston Martin nu e italian. Verificati primul paragraf din nou
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru