Comentarii (6)

  • AllanHeron
    Pacat de ce a ajuns Jaguar in zilele noastre.O marca muribunda cumparata de niste indieni fara experienta in lumea auto.Ar fii fost fantastic daca BMW sau VW ar fii cumparat Jaguar.Ar fi avut alt destin.Pariez ca in cativa ani ce a ajuns Rover asa va devenii Jaguar.Adica fier vechi.
    1 4
  • @AllanHeron
    Vezi ca vorbesti prostii. Jaguar/Land Rover o duce foarte bine chiar mult mai bine decat in perioada dinainte de Tata. Sa stii ca indienii au mult respect pentru produsele englezesti de marca. Sincer nu cred ca exista cumparator mai bun pentru acesti doi producatori. Practic acum Jag_L.R. sunt mult mai englezesti decat erau inainte. Si au si profit.
    3 1
  • AllanHeron
    Draga @vlad ce profit?3-4 masini in plus pe an?
    1 2
  • @AllanHeron
    37.5 milioane de euro pe anul fiscal 2009. anul fiscal 2010 nu s-a terminat dar pana pe 10 august aveau un profit de 429 mil $ in conditiile in care producatorul este in largire de gama iar investitiile sunt numeroase. Profitul nu se calculeaza in numarul de masini vandute dar acesta este totusi cel mai important indicator al starii producatorului
    2 1
  • @allanHeron
    poate ai uitat ca india era colonie britanica. Se vorbeste engleza si multi traiesc sau studiaza in anglia. Putin probabil ca un deznodamant mai fericit pentru Jaguar sa fi avut loc in maini mai "straine"
    2 1
  • jag merge bine
    desi nu imi plac decat masinile germane, nu pot sa nu recunosc ca ultima generatie de jaguar arata foarte bine, calitatea a crescut, iar financiar sunt pe plus
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru