Jaguar îşi doreşte variante break şi coupe pentru modelul XF

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.06.2010
Jaguar înceacă să exploateze imaginea bună de care se bucură berlina XF şi intenţionează să lanseze în viitorul apropiat o variantă break. Nu este exclusă nici opţiunea unui coupe bazat pe XF.

Succesul de care se bucură în acest moment Jaguar, care înregistrează din nou profit, se datorează în mare parte evoluţiei bune a modelului XF. Berlina a reuşit să ţină piept principalilor rivali germani, trei la număr, fără a depune eforturi mari în materie de promovare.

Se pare că aprecierea publicului îi motivează pe oficialii britanici, care vor să includă în planul lor de producţie pe următorii ani două noi variante pentru XF. Este vorba despre un mult anticipat XF break dar şi despre un posibil XF coupe.

Varianta cu înclinaţii familiste este destinată în primul rând Europei Occidentale, mai precis Germaniei, unde astfel de modele sunt la mare căutare. Nu se cunoaşte încă data lansării, dar ne putem aştepta ca primul contact cu XF Station Wagon să se facă în cadrul unui salon auto din 2010 sau începutul lui 2011.

Despre o posibilă variană coupe nu se cunosc prea multe informaţii, existenţa unui astfel de proiect pe masa consiliului de conducere fiind mai mult o speculaţie.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • greu nu ?
    un concurent pentru Mercedes C classe, Bmw seria 3 sau Audi a4 nu faceau.
    2 2
  • nice
    Faca ce or vrea numai sa nu-i strice aspectu, pentru ca mi se pare una din cele mai frumoase masini.....parerea mea.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru