Jaguar îşi doreşte versiunea de serie a conceptului C-X75

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.12.2010
Oficialii brandului britanic cochetează cu ideea materializării conceptului C-X75, impulsionaţi de primirea călduroasă a supercarului la Salonul de la Paris.

În condiţiile în care toţi marii constructori premium îşi etalează produsul laboratoarelor de cercetare cu ajutorul unui supercar, Jaguar nu putea face excepţie de la regulă. Oficialii brandului britanic se gândesc la un model de top, capabil să înglobeze toată tehnologia mărcii, inspirat puternic din conceptul C-X75, prezentat în toamna acestui an la Salonul Auto de la Paris.

Ian Callum, directorul de design Jaguar, a ţinut să sublinieze importanţa acestui tip de model pentru portofoliul brandului. "Nu este un secret că C-X75 a trezit un val de simpatie impresionant. Tocmai din acest motiv consiliul de conducere analizează cu atenţie impactul pe care l-ar putea avea acest tip de maşină asupra publicului, în variantă de serie", a continuat Callum.

La rândul său, Carl-Peter Forster, CEO Jaguar şi Land-Rover, a confirmat primirea călduroasă oferită de publicul din toată lumea. "Am fi foarte bucuroşi să putem materializa conceptul C-X75, dar acest proiect necesită investirea unor resurse fantastice".

Nu am ajuns, momentan, la o concluzie în acest sens", a concluzionat Forster.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru