Jaguar ramane constructor de nisa

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.06.2007
Surse oficiale din interiorul companiei au anuntat ca Jaguar intentioneaza sa ramana un constructor de nisa.

Jaguar a anuntat ca nu intentioneaza sa devina un constructor popular si ca intentioneaza sa ramana pe piata de nisa. Constructorul britanic intentioneaza sa-si reduca volumul vanzarilor modelului X-type deoarece acesta nu se potriveste cu planurile de viitor ale Jaguar. Surse din conducere au declarat ca se ia in calcul un inlocuitor pentru a se renunta definitiv la model.

David Lewis, director de marketing la Jaguar a declarat: "Unii din competitorii nostri actioneaza ca branduri populare incercand sa obtina un volum tot mai mare al vanzarilor pentru ca banii primeaza. Noi am ales o alta alternativa. Ne dorim piata vehiculelor de nisa si dorim sa facem mai multi bani din mai putine masini. Nu vrem sa vindem un numar mare de autovehicule fara sa obtinem profit." In acest sens, Jaguar va echipa standard toate versiunile S-type cu interior din piele si cutie automata.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru