Jaguar revizuieste sedanul XJ pentru 2009

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.12.2008
Jaguar a pregatit o serie de modificari importante in lista de echipare a sedanului XJ pentru a relansa vanzarile.

Pentru cei care s-au plictisit deja de aspectul perimat al actualului Jaguar XJ, constructorul britanic a pregatit o serie de revizuiri pentru versiunea 2009 a sedanului de lux. Jaguar incearca astfel sa relanseze vanzarile lui XJ pe piata europeana prin oferirea unor echipari noi la acelasi pret.

Revizuirile se regasesc pe versiunea diesel de 2.7 litri, care isi rasfata acum viitorii clienti cu o gama larga de optionale incluse in standard. Versiunea Executive, include mai nou sistem de navigatie prin satelit, senzori de parcare frontali si posteriori, blocuri optice fata bi-xenon cu instalatie de spalare, o grila noua si prize de aer laterale.

Echiparea Sovereign ofera acum jante Takoba de 20 de inch, scaune incalzite si ventilate imbracate in piele si covorase din blana de miel pentru pasagerii de pe locurile din spate. Modificari importante va primi si versiunea Sport Premium, care nu a fost uitata de constructorul britanic.

via | CarScoop  

Taguri: Jaguar, XJ

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru