Jaguar XF a ajuns la 10.000 de comenzi

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.02.2008
Desi livrarile incep abia in luna martie, noul Jaguar XF a fost comandat deja de 10.000 de clienti.

Esential

10.000 de comenzi pentru Jaguar XF exista pana in prezent.

Jaguar a prezentat la sfarsitului lunii august a anului trecut noul model XF, inlocuitorul lui S-Type. Anuntat ca o revolutie de design pentru linia de modele Jaguar, noul XF a intrat in productie spre sfarsitul anului trecut si a prezentat de la inceput un interes major pentru iubitorii de modele premium.

Tot atunci, Jaguar a deschis lista de comenzi pentru noul model, care va fi livrat incepand cu data de 10 martie. Marca de lux britanica a confirmat ca s-au efectuat cu trei saptamani inainte de inceperea livralilor circa 10.000 de comenzi pentru noul sedan. Aproximativ 3.000 de unitati dintre cele 10.000 existente provin din Statele Unite.

Este cunoscut faptul ca Jaguar a trecut printr-o situatie economica dificila in ultimii ani, dar 2007 a reprezentat anul revenirii marcii britanice pe profit, iar acest trend este asteptat si pentru 2008. Noul XF reprezinta in opinia analiztilor economici un motor principal al renasterii succesului marcii Jaguar.

Via | Automotive News
Taguri: Jaguar, S-Type, XF

Comentarii (1)

  • Clarkson
    z
    Analiza => analizt :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru