Jaguar XKR-S, test cu proprietarii la Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.04.2008
Jaguar va organiza pe circuitul de la Nurburgring un test cu XKR-S, unde vor fi invitati cei 200 de clienti ai modelului.

Esential

119.000 de euro costa versiunea de performanta Jaguar XKR-S.
416 cai putere dezvolta propulsorul instalat pe XKR-S.
200 de exemplare XKR-S au fost produse de Jaguar.

Jaguar isi respecta clientii si incearca sa le ofere pe langa modele de o inalta calitate si experiente de neuitat. Constructorul britanic intentioneaza sa celebreze lansarea versiunii speciale XKR-S printr-un eveniment organizat pe vechiul circuit de la Nurburgring.

Cei 200 de clienti ai editiei limitate XKR-S vor fi invitati pe circuitul german pentru a testa performantele noii versiuni si pentru a primi intr-un cadru oficial cheile masinii. Britanicii au ales Nurburgring pentru ca aici specialistii Centrului de Inginerie Jaguar au testat in detaliu noua versiune de performanta XKR-S.

Prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva, noul Jaguar XKR-S ofera clientilor sai exclusivitate si un bagaj de putere de 416 cai multumita propulsorului V8. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 280 km/h iar pretul de pronire, fixat de Jaguar pentru cele 200 de exemplare produse este de 119.000 euro.

via | AutoBlog

Taguri: Jaguar, XKR, XKR-S

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru