James Bond renunţă la Aston Martin în favoarea lui Bentley

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.02.2011
Spionul britanic va conduce în următoarea serie James Bond noul Bentley Continental GT, renunţând astfel la colaborarea istorică cu Aston Martin.

Deşi a debutat la volanul unui Aston Martin şi apoi a continuat să apară alături de supercarurile constructorului britanic de nişă, în toate seriile sale, James Bond va rupe tradiţia în următorul episod. Agentul 007 va renunţa la Aston Martin în favoarea unui alt constructor britanic de lux, şi anume Bentley.

Potrivit producătorilor, care lucrează la un nou episod de aventuri James Bond, inspirat de romanul "Carte Blanche", actorul principal va folosi în misiunile sale noul Continental GT facelift, expus în toamna anului trecut la Salonul de la Paris. După cum o sugerează şi numele cărţii, exemplarul vedetă va fi vopsit în culoarea albă, însă accesoriile ascunse sub caroserie, create special pentru James Bond, rămân momentan un mister.

Romanul din care se inspiră cel mai nou film James Bond, va debuta pe piaţa europeană în luna mai a acestui an, în timp ce pelicula este aşteptată pe ecrane în luna noiembrie a anului viitor.

via | autoblog

Comentarii (7)

  • de ce
    Eu nu inteleg de ce nu trece si el odata pe Duster...
    27 2
  • nu a avut in toate seriile Aston Martin
    In GoldenEye, Tommorrow Never Dies si The World IS not Enough, James Bond a avut in ordine BMW Z3, SERIE 7 si Z8
    18 0
  • :(((( de ce !!?!?! Nu cred că Bentley Continental GT e cea mai bună alegere. Mașina asta are liniile acelea curbe și acel design rotunjit care îi dă un aer feminin. Astonul are trasături 100 % masculine si plus că arată extraordinar d bine. Păcat..... :(
    9 7
  • pacpac
    aa
    cea mai buna alegerea era aston martin one-77
    19 2
  • hehe
    Daca este Bentley-ul pe care l-a avut Clarkson in Albania o sa fie cel putin interesant. :)
    6 2
  • Bentley
    The best choice... :)
    Una din cele mai bune masini, daca nu cea mai, ca raport comfort/performanta/lux/exclusivism etc... Abia astept sa vad filmu, cred ca va fi primul film pe care l-as cumpara :))

    @pacpac
    One ala de care zici tu, ar fi facut un buget filmului...la cate exemplare se distrug in cascadorii in timpul filmarilor... Ar fi trebuit jumatate din nr de exemplare produse in cazul respectiv :)
    5 0
  • Da asa este a avut si BMW.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru