Japonezele, cele mai fiabile

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 21.11.2006
Masinile japoneze s-au dovenit cele mai fiabile in urma unui studiu realizat pe flotele companiilor multi-brand.
Un studiu efectuat pe aproape un milion de masini care fac parte din flotele companiilor din toata lumea, realizat de Fleet News, a confirmat reputatia modelelor japoneze ca fiind cele mai fiabile de pe piata auto.

Studiul a oferit producatorului Honda pentru al doilea an consecutiv locul intai in acest top al fiabilitatii masinilor folosite de companii. La categoria cel mai fiabil model, titlul a fost adjudecat de catre modelul Honda Accord, care s-a pozitionat mult in fata urmaritorilor.

Daca este sa evadam putin din peisajul automobilistic japonez, si asta pentru a nu uita ca mai fac si altii masini, anul acesta a fost unul bun pentru Audi care a reusit sa ocupe locul trei in acest sondaj. Rivalul local  BMW a ocupat pozitia a patra.

In studiu au fost incluse doar companiile de leasing multi-brand, criteriul de baza al studiului fiind numarul de masini care au cedat din 100 pentru fiecare model in parte.

Cele mai fiabile marci:
1) Honda
2) Toyota
3) Audi
4) BMW
5) Volkswagen
6) Ford
7) Mazda
8) Lexus
9) Opel
10) Mercedes-Benz

Cele mai fiabile modele:
1) Honda Accord
2) Toyota Avensis
3) Audi A4
4) Lexus IS
5) Honda Civic
6) Toyota Corolla
7) BMW Seria 3 
8) Audi A3
9) Ford Focus
10) Volkwagen Passat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru