Salonul Auto de la Paris 2016

Japonezii atacă piaţa europeană: Suzuki va prezenta în septembrie crossoverele Ignis şi S-Cross facelift

Publicat Miercuri, 10.08.2016
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Japonezii atacă piaţa europeană: Suzuki va prezenta în septembrie crossoverele Ignis şi S-Cross facelift - Poza 1
Japonezii atacă piaţa europeană: Suzuki va prezenta în septembrie crossoverele Ignis şi S-Cross facelift - Poza 2
Suzuki va prezenta la Salonul Auto de la Paris din luna septembrie noul crossover Ignis şi faceliftul pentru S-Cross.

Suzuki a dezvăluit planurile pe care le are pentru Salonul Auto de la Paris, care se va desfăşura în capitala Franţei la sfârşitul lunii septembrie. Constructorul japonez va lansa pe piaţa europeană noul crossover compact Ignis, care a fost dezvăluit în luna ianuarie doar pentru piaţa japoneză.

Noul Suzuki Ignis iese în evidenţă printr-un design minimalist care păstrează caracteristicile tradiţionale ale modelelor japoneze. Constructorul nipon nu a oferit detalii concrete despre dotările tehnice ale noului Ignis pentru piaţa europeană, însă acesta va beneficia în mod cert de sistemul hibrid SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki).

Modelul va fi disponibil la vânzare pe teritoriul european începând din ianuarie 2017, atunci când vor fi anunţate cel mai probabil şi preţurile.

Suzuki S-Cross facelift

Pe lângă noul Ignis, Suzuki va aduce la Paris şi S-Cross facelift, care beneficiază de modificări de design în special la partea frontală. Japonezii susţin că interiorul are de asemenea o calitate mai bună, în timp ce motorul pe benzină de 1.6 litri este înlocuit de două unităţi turbo Boosterjet cu injecţie directă de 1.0 şi 1.4 litri. În schimb, propulsia diesel asigurată de motorul DDiS de 1.6 litri va continua să fie disponibilă.

Noul S-Cross facelift va fi disponibil iniţial pe piaţa din Marea Britanie începând cu a doua jumătate a lunii octombrie.

Via Suzuki


Comentarii (1)

  • Ce frumushel e ignisul
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru