JE Design a "renovat" noul Seat Leon FR

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 08.11.2009
Germanii de la JE Design au modificat modelul spaniol Leon FR. Cu noile modificari, propulsorul TFSI livreaza 270 CP, iar motorul TDI ajunge la 204 CP.

Ultima "victima" a casei de tuning JE Design este modelul spaniol SEAT Leon FR, versiunea proprie a germanilor urmand sa fie prezentata la Salonul de tuning si accesorii de la Essen.

La exterior, tunerii au montat un spoiler dublu pentru partea din fata si praguri laterale, in timp ce pentru partea din spate s-a optat pentru un spoiler, un deflector de aer si patru tevi de esapament. Pentru ca exteriorul masinii sa fie complet, JE Design a ales jante sport de 19 inch si a aplicat o vopsea portocalie. Culoarea de pe caroserie se continua si in interior, unde se imbina cu pielea neagra.

Modificarile mecanice facute de germani au afectat ambele motorizari ale lui Leon FR. Acestia au optat pentru o recalibrare a unitatii ECU. In urma acestei operatiuni, propulsorul de 2.0 litri TFSI livreaza 270 CP si dezvolta un cuplu motor de 355 Nm, iar unitatea de 2.0 litri TDI produce 204 cai putere si dezvolta 380 Nm.

Cu acest surplus de putere Leon FR va sprinta de la 0-100 km/h in 6.2 secunde in cazul variantei pe benzina, respectiv in 7.6 secunde in cazul motorizarii diesel. Pretul pentru care clientii pot primi acest pachet este de 12.652 de euro pentru motorizarea TFSI si 12.552 de euro pentru motorizarea TDI.

via | JE Design

Comentarii (1)

  • greseala in titlu
    In articol vorbiti despre Leon FR iar in titlu apare Leon CUPRA - FR nu este acelasi lucru ca si CURPA. Mai multa atentie pe viitor
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru