Jeep Cherokee, modelul traficantilor mexicani

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 21.03.2008
Cartelurile de droguri din Mexic folosesc modelul Grand Cherokee, dotat cu arme de lupta, impotriva politiei.

Politia mexicana a descoperit o noua arma a liderilor cartelurilor de droguri. Este vorba de un vehicul modificat in stil "James Bond", conform BBC, prin care membrii cartelurilor de droguri se sustrag controalelor autoritatilor mexicane.

Unul dintre aceste vehicule, un Jeep Grand Cherokee, a fost capturat de politie in urma unui schimb de focuri. Jeep-ul era dotat cu un adevarat kit militar, care prevedea lansatoare de rachete, arme de asalt sau pistoale placate cu aur. Pe plansa de bord a modelului capturat fortele de ordine au gasit dispozitive speciale care declansau fum in jurul masinii si multe alte gadget-uri antipolitie.

Anchetatorii politiei au declarat ca astfel de vehicule nu sunt unicat si ca poate fi vorba de o adevarata retea. Cartelurile de droguri din Mexic reprezinta o afacere ilegala de circa 13 miliarde de dolari pe an.

Anul trecut a fost arestat Gustavo Rivera Martinez, seful cartelului Tijuana, cel mai mare si mai puternic din Mexic. In ciuda acestui lucru, traficul de droguri a continuat, la fel si numarul de victime.

Anual, circa 2.500 de persoane sunt ucise in urma confruntarilor intre cartelurile de droguri din Mexic.

Via | BBC

Comentarii (8)

  • ALX CT
    Si la noi politicenii folosesc BMW-uri si Mercedes-uri dotati cu MUUULT TUPEU impotriva poporului.
    0 0
  • Ai dreptate ALX CT, dar din pacate nu se gaseste un roman 'patriot' care sa le dea cate un glont la scafarlie, ca ai reaqu' nu mai scapam de ei. :(
    0 0
  • PAUNESCU
    ...NU UITATI CA FOLOSESC SI AI NOSTRII POLITICIENI,SAU CE PUTIN NEVESTELE LOR,ACELEASI MASINI.VEZI CAZUL DE LANGA CRAIOVA CIND NEVASTA "MARELUI"POET PAUNESCU. A UCIS CU AL EI GRANG CHEROKEE O FAMILIE INTREAGA MAI PUTIN UNUL DIN CEI DOI COPII.ESTE ADEVARAT CA MASINA NU ERA LA FEL DE "DOTATA" CA ASTORA DIN MEXIC...DAR SE PARE CA N-A AVUT NEVOIE DE ASTFEL DE "DOTARI" PT ISPRAVA EI.
    0 0
  • vs paunescu
    bai fraiere. vezi ca masina era un hyundai terracan. macar daca zici ceva..... informeazate mai intai. sau pt tine sunt toate jeep-uri....
    0 0
  • naaaahhh!!!
    baaa!!!! era aro ! ce mai conteaza c masina era cand a facut c a facut si s-au spalat toti pe maini! vorba parazitilor cu mutatul zebrei mai incolo cand omori un "fraier"......mamele lor de hoti si de jepcari!!!!
    0 0
  • vs paunescu
    vezi ca era gand cherokee nu te mai ambala atata , ia loc
    0 0
  • gusturi
    Au gusturi bune in materie de masini traficantii mexicani. Sa se lase americanii de consumat iarba si mexicanii o sa vanda flori, transportate tot cu Jeep Grand Cherokee.P.S. Ce nu imi place sa se deraiaza mai tot timpul de la stire cand aduce aminte cate unul de "ciumpalaii" de la conducere. Ori ce roman doreste sa le guste din coliva. :D abia astept...
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    da ...
    da si el un scartz ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru