Jeep recheama in service 100.000 unitati

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.04.2009
Jeep va face un recall in service pentru zeci de exemplare ale unor modele cum ar fi Grand Cherokee, Commander si Wrangler.

Jeep va face trei rechemari in service pentru modelele Grand Cherokee, Commander, Cherokee si Wrangler. Nu mai putin de 102.354 unitati Grand Cherokee vor fi afectate de acest recall, precum si 42.469 modele Cherokee. Modelele afectate sunt produse intre 2001 si 2004 si se afla si in Europa.

Problema modelelor Jeep Grand Cherokee apare doar in cazul modelelor echipate cu scaune incalzite. Se pare ca temporizatorul sistemului de incalzire il poate face pe acesta sa lucreze mai mult decat este necesar si poate sa provoace arsuri pasagerilor si chiar sa incendieze vehiculul, pe cand modelele Cherokee au o problema la o imbinare de la bratul superior al suspensiei fata. Mai exact, imbinarea suspensiei sufera de o ungere defectuoasa ce poate sa duca la coroziune, uzura accelerata si chiar sa se desfaca in timpul mersului.

Cel de-al treilea recall pentru modelele Jeep este destinat modelelor Wrangler si Grand Cherokee din Statele Unite ale Americii.In cazul acestui model, problema apare la nivelul airbag-ului.

Conexiunile electrice la cablaj au fost facute gresit si in unele cazuri airgbag-ul nu se deschide la accident. De data aceasta, este vorba de modelele produse in anul 2008 si destinate pentru Statele Unite Ale Americii.

Via | Carscoop

Comentarii (3)

  • varza
    nu sunt bune de nimic masinile americane ....au din ce in ce mai multe rechemari in service
    0 0
  • Corect
    Masinile americane sunt bune pentru americani (oricum majoritatea sunt idioti)

    Sunt sigur ca stiati asta deja:

    http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
    0 0
  • Ceausovici
    Generalizari
    Se pare ca noi, Romanii, suntem de departe cei mai destepti din lume...sau suficient de lispsiti de inteligenta incat sa ne lansam in generalizari. Iata o generalizare (pe baza stirii de mai jos) cu care, sint sigur, domnii de mai sus sint de acord: masinile germane sunt proaste si conduse de snobi; iar acum cititi ceea ce urmeaza

    BMW va face doua recall-uri separate in Statele Unite ale Americii pentru modelele Seria 1 si Seria 3 construite de la jumatatea lui 2007 pana in 2008, precum si pentru modelele X5 si X6 construite de la jumatatea lui 2008 pana in 2009. Modelele Seria 1 si Seria 3 au o problema la nivelul cablajului airbag-urilor laterale si al sistemelor de pretensionare al centurilor de siguranta, pe cand SUV-urile X5 si X6 au probleme la nivelul discurilor de franare de pe puntea spate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru