Karmann ar putea produce viitorul VW Golf Cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.11.2009
Oficialii Volkswagen au anuntat ca intentioneaza sa restructureze uzina Karmann. Amplasamentul din Osnabruck ar urma sa produca un model complet nou incepand din 2011.

Dupa ce Fiat a cumparat Bertone in luna iulie si a promis ca va produce la uzina italienilor doua modele Chrysler pana in 2011, mai nou si Volkswagen are planuri mari cu un alt constructor falimentar european, Karmann.

Cel mai mare producator european de automobile a cumparat Karmann la mijlocul anului, dupa ce nemtii declarasera falimentul pe 8 aprilie. De atunci si pana acum VW a intocmit un plan de dezvoltare bine pus la punct, menit sa revitalizeze vechiul brand recunoscut pentru asamblarea modelelor cabrio.

Oficialii Volkswagen au anuntat ca intentioneaza sa demareze productia unui model complet nou la fosta uzina Karmann din Osnabruck, incepand cu anul 2011. Initiativa VW va crea aproximativ 1000 de locuri de munca pana cel tarziu in 2014.

Momentan nu exista informatii despre modelul care va fi asamblat la Osnabruck, dar avand in vedere traditia Karmann in domeniul decapotabilelor si ultimele zvonuri din presa, am putea asista chiar la productia viitorului Golf Cabrio.

Vechiul brand german s-a facut remarcat in urma cu cativa ani, cand a dezvoltat pentru Mercedes SLK un mecanism revolutionar de rabatare a acoperisului hard-top.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru