Kenzo a creat o ediţie unicat a lui Citroen DS3

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.09.2010
Citroen DS3 a primit o ediţie specială unicat realizată de japonezii de la Kenzo. Modelul se numeşte DS3 Kenzo şi nu va fi introdus în producţie.

Casa de modă Kenzo a realizat un exemplar unicat al lui Citroen DS3. Modelul se numeşte Citroen DS3 Kenzo şi prezintă câteva elemente de design deosebite. Printre acestea se numără elementele grafice amplasate pe caroserie şi noua tapiţerie a modelului. Din păcate pentru fanii designer-ului, acesta este singurul exemplar creat, iar japonezii nu au nicio intenţie de a introduce o versiune Kenzo a lui DS3 în producţie. Cu toate acestea, o altă casă de modă a creat o ediţie specială a lui DS3.

În primăvara acestui an, Yves Saint-Laurent a creat un exemplar special al lui DS3. Modelul respectiv a fost utilizat pentru transportul invitaţilor VIP care vizitau o expoziţie de modă care a avut loc în martie. Spre deosebire de versiunea Yves Saint-Laurent a lui DS3, versiunea Kenzo va fi prezentată la Salonul Auto de la Paris din acest an. Totodată, modelul va fi prezent şi la alte prezentări de modă ale casei nipone.

Citroen DS3 este "fratele" premium al noului C3 şi reprezintă ambiţiile mărcii franţuzeşti în această nişă. Modelul DS3 se luptă cu Mini Cooper şi cu Alfa Romeo MiTo.

Versiunea de bază a lui Citroen DS3 are un preţ de pornire de 15.411 euro cu toate taxele incluse, în timp ce versiunea cea mai scumpă din gama DS3 porneşte de la 21.038 euro cu toate taxele incluse.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru