Kerkorian out de la GM!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 01.12.2006
Miliardarul Kirk Kerkorian, cel mai mare investitor individual la GM, si-a vandut toate actiunile detinute.

Evolutia evenimentelor senzationale la gigantul american General Motors continua.

Dupa ce a trecut printr-o puternica criza financiara, dupa de a negociat o alianta cu Renault-Nissan, a venit momentul ca grupul Tracinda, detinut de multimiliardarul Kirk Kerkorian, cel mai mare actionar individual la GM , sa vanda ultimul pachet de actiuni.

Saptamana trecuta Kerkorian a vandut un pachet de 2,5% din actiuni iar ieri, omul de afaceri a dispus renuntarea la toate actiunile detinute la producatorul auto.

Esecul realizarii unei aliante cu Renault-Nissan a determinat dezamagirea si implicit retragerea lui Kerkorian de la GM. Tranzactia fost realizata aseara, dar inca nu exista date furnizate de pe Wall Street sau de compania Tracinda in ceea ce priveste valoarea ei.

Comentarii (6)

  • ATENTIE!!!
    Pay attention to the details: "a venit momentul [ca co]mpania Tracinda" ;) in rest numai bine. Nimic personal, dar mi-ar place ca macar articolele ce apar pe net sa fie scrise corect. Totusi sa nu vandalizam si ultimul lucru pe care-l mai avem...limba noastra romaneasca:)
    0 0
  • Mircea Mester
    :)
    Nu este o greseala de scriere, ci una fonica. E grav sa auzi pe cineva spunand asta, insa in scris este acceptat. Am schimbat totusi, ca sa am prilejul de a va multumi pentru ca ne urmariti.
    0 0
  • mickey mouse
    din greseala in greseala, spre ...
    "grupul tracinda, detinuta de".. in loc de" detinut de."
    si chiar asa, e la fel de grav, si scris, si vorbit.. asta nu denota decat... incultura, domnule. si te mai lauzi... rusine
    0 0
  • danyrolux
    uite cine vorbeste! :o))
    Atentie la Laser (sic!)
    "Nimic personal, dar mi-ar place ca macar articolele ce apar pe net sa fie scrise corect."
    In 'limba romanesca' exprimarea corecta este "mi-ar placea", asadar, vorba ceea: 'Rade ciob de oala sparta!'.
    Fara resentimente!
    0 0
  • :))
    da asa se scrie corect mi-ar placea... hai sa nu ne mai criticam...majoritatea sunt analfabeti
    0 0
  • roman in capitala iuropei :p
    ba sa criticam !
    ...creste inima de bucurie cand se vede vigilenta vie :) (na ca a iesit si cu rima ! :D). Parerea mea: este musai sa taxam greselile, altfel alunecam incet si irevocabil spre indobitocire si bataie de joc fata de cei care s-au chinuit cu noi la scoala sa tinem bine creionul in mana.
    Ai nostri ca brazii ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru