Kia dezvaluie conceptul sportiv Koup

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 20.03.2008
Kia s-a remarcat la salonul Auto de la New York prin noul concept sport Koup.

Kia a prezentat acum cateva momente la Salonul Auto de la New York noul concept Koup. Nascut in centrul de design Kia din Statele Unite, prototipul Koup reflecta linia sport a viitoarelor modele coreene.

Kia Koup este o transcriere a emotiei pe care o poate oferi o masina, facandu-se marcata printr-un design fluid si sportiv, printr-o legatura profunda existenta intre sofer si masina. Cel putin acestea sunt pretentiile anuntate de designerii Kia. Exteriorul noului concept exprima destul de multa agresivitate si sportivitate.

Liniile puternic conturate, forma capotei si imensitatea spoilerului fata sunt argumente necesare pentru a da o nota pozitiva conceptului Koup. Kia Koup prezinta un acoperis panoramic, desenat in continuarea parbrizului.

Vizibilitatea nu este singura aptitudine existenta in Kia Koupe, functiile multimedia de ultima generatie si elementele specifice unei cock-pit sportiv marcheaza ideea ca noul concept reprezinta publicul tanar iubitor de viteza si performanta.

Insertii din fibra de carbon de la interior, volanul sport si butonul de pornire a motorului sunt doar cateva dintre atractiile lui Koup. Sub capota gasim un propulsor supraalimentat de 2.0 litri cu o putere de 290 de cai si un cuplu maxim de 390 Nm. Jantele sport si franele Brembo integreaza kitul de performanta existent pe Kia Koup.

Via | Kia 

Taguri: Kia, Koup

Comentarii (2)

  • bbluemg
    Pare o combinatie intre vw EOS si lancer X..
    0 0
  • Rica SM
    imi place foarte mult
    Kia a inceput sa prinda tupeu la design...pe viitor va da multe batai de cap concurentei...imaginati-va totusi aceasta masina cu 4 usi, ar fi foarte reusita...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru