Kia Soul Burner, prima imagine

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 29.02.2008
Kia pregateste pentru Salonul de la Geneva trei concepte care vor compune gama Soul. Cel mai sportiv va fi Burner.

Seria premierelor anuntate pentru Geneva pare ca nu se mai termina. Kia surprinde din nou cu un instantaneu al noului Soul Burner, scapat de sub embargou de olandezii de la AutoWeek.

Desi anticipasem conceptul coreean inca de saptamana trecuta, cand v-am prezentat un teaser oficial, formele celui mai nou produs Kia reprezinta debutul unei noi filosofii de design. Se pare ca asiaticii vor sa calce pe urmele japonezilor de la Suzuki cu un model de clasa mica, un posibil rival pentru Swift in Europa.

Soul reprezinta o noua directie adoptata de coreeni, care vor sa promoveze un design orientat in special catre publicul tanar. Burner este doar unul dintre cele trei concepte pe care Kia la pregateste pentru Geneva si, potrivit surselor interne, inglobeaza liniile cele mai sportive.

Constructorul coreean intentioneaza sa dezvolte si un program de personalizare a modelelor sale odata cu lansarea celor trei concepte ale gamei Soul.

via | WorldCarFans

Taguri: Burner, Kia, Soul, Suzuki, Swift

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Copie reusita
    O copie reusita a modelelor Scion facute de Toyota si cu un succes frumos.Bravo lor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru